Share |

Stylové kolekce diářů pro rok 2018 z grafického studia VOALA

Kolekce diářů pro rok 2018, které připravili profesionální grafici studia Voala, navazuje na velice úspěšnou kolekci z loňského roku. Černé diáře se zlatým ražením jsou k dispozici ve dvou velikostech a provedeních. Uvnitř pevného papírového přebalu, který ukrývá vnitřní kapsu, najdete blok z recyklovaného papíru s týdenním kalendáriem a dostatkem volných stran pro všechny vaše plány. To vše přepásáno praktickou gumičkou v černočerné barvě.
/WEB/
 
Diáře chrání praktický plastový obal, který je prostorem k proměnění a „zkrášlení“. Ten je ochrání nejen před opotřebováním, ale umožní je upravit a „zkrášlit“ podle vlastních představ. Blok s týdenním kalendáriem  je vyroben z nenatíraného 100% recyklovaného papíru, volné stránky nechávají opět dostatek prostoru pro zachycení všech plánů i myšlenek. Diář je k dispozici opět ve dvou velikostech a s dvěma dekory - buď čistý, nebo s dekorem měděného kruhu.
 
O grafickém studiu Voala
Grafické studio Voala založili manželé Pavel a Blanka Kulišťákovi. Spolu s nimi dnes značku tvoří i další profesionálové. Pravidelně se účastní výběrových designových výstav, za svou práci získali již řadu ocenění. Již několik let rozvíjí grafické služby v oblasti papírenského konzultantství, exklusivního tisku a malonákladových, ručně šitých vazeb. Při tvorbě všech zakázek pracují pouze s ekologicky šetrnými materiály.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.