Share |

Štrůdl, který se nejí a zůstane ve vás napořád

foto: pořadatel akce

Inspirace, přednášky a workshopy s lidmi, kteří se nebáli jít vlastní cestou, rady, jak překonat překážky v realizaci svých vizí a projektů, a taky market, kde se nabízejí a hledají talenty a dovednosti. To všechno je Štrůdl, seriál eventů, které se konají vždy na jiném místě, s jiným tématem a s jinými hosty.

Ten listopadový nese název „Jednota“ a vystoupí na něm bývalý prezident Microsoftu pro Evropu, dnes úspěšný kouč Jan Muhlfeit, specialistka na správnou komunikaci Helena Kurzweilová, „biohacker“ a zakladatel značky Mladý kokos Filip Říha, autorka kampaně Prsakoule Kateřina Vacková, modelka Veronika Kašáková a mongolská guru Gana. Tihle všichni budou v neděli 20. listopadu v Kulturní sportovně Radlická mluvit o jednotě, i když každý jiným slovníkem a z jiné perspektivy.
 
Na listopadovém Štrůdlu zjistíte, jak důležité je v cestě za svou vizí být v pohodě sám se sebou, s ostatními, bez kterých to nejde, i s celým světem, aby váš projekt mohl dlouho žít. Na místě budou také zdravé dobroty od O’Papa, kokosové drinky, DJové IM Cyber, Madelaine a Not Us a hlavně lidi. Spousta lidí. Přijďte - nikdy nevíte, co vám jaké setkání může do budoucna dát.

/WEB/ /FB/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.