Share |

Start Today: pořádání koncertů je pro nás vášeň, ne egomasturbace!

foto Tofu Trasher

Start Today promotion pořádají koncerty trochu jinak, než bývá zvykem.
Kdo jste, kolik vás je... co to děláte a proč?

Start Today promotion je kolektiv několika přátel, kteří se dali dohromady za účelem pořádní koncertů tak, jak jim to na současný scéně až na světlý výjimky chybí. Základním společným jmenovatelem všech akcí je určitě zákaz kouření, veganský raut a snaha dát prostor i jiným aktivitám, než je pouze hudba. Děláme to pro to, že milujeme hudbu a subkulturu, která se kolem ní tvoří a vidíme v ní potenciál vytvořit prostor, kde se budeme všichni cítit dobře.

Jaké kapely na vašich akcích hrají, co chystáte?

Pilotní akcí pod naší hlavičkou je koncert třech nadějných kapel z německa, Lasting Traces, Reason To Care a Crowns & Thieves. Akce se koná 01.04.2012 v pražském klubu Chapeau Rouge a za českou scénu ji podpoří klubový draci Kung-Fu Girlz. Z dalších již potvrzených interpretů vystoupí francouzská temnota Celeste, legenda hardcoru ze spojených států, Integrity, nadějná mladá hardcore kapela s ženským vokálem, Veils, nebo například newyorská stará škola hardcoru, Backtrack. Na každé naší akci mají samozřejmě prostor i místní kapely, namátkou můžeme jmenovat například This Night Draws The End, Palahniuk, Empty Hall Of Fame a v neposlední řadě pro vás zahraje hudební vizionář Bonus. Všechny akce najdete přehledně na našich webovkách, nebo na facebooku.

Proč veganský raut a co na něm je k snědku?

Myšlenka veganského rautu je zcela jednoduchá – chceme zájemcům trochu přiblížit tuhle zatím stále zcela okrajovou formu životního stylu. Když to hodně zjednoduším, tak čím víc „masožravců“ na naši akci přijde, tím budeme radši. Přijď, ochutnej a sám si udělej názor, jestli jsme mechem porostlý podivíni živící se průhlednýma kořínkama. Přijde nám nesmysl na někoho pořvávat maso je vražda, radši mu podstrčíme výborný veganský dortík. A co v našem rautu budete moct najít? Od jednoduchých snacků a sendvičů, až po dorty, polévky, hlavní jídla a všemožný speciality. Před každou akcí alespoň rámcově naznačíme, co můžete očekávat.

Plánujete i jiné aktivity?

V hlavě máme milion nápadů. Z těch, které jsou momentálně v předních řadách fronty k realizaci, můžeme zmínit například tematické filmové happeningy, rádi bychom časem uspořádali moderovanou diskusi na konkrétní téma, flirtujeme z nápadem zařadit stand-up formát…Ale abych to zkrátil. Vše záleží především na prvotních reakcích. Pokud bude dostatek zájemců a lidí ochotných se s námi na tom podílet, budeme naše zběsilý nápady jeden po druhým realizovat.

Nejabsurdnější reakce na vaše činnost?

Hehe. No musim říct, že až na světlý výjimky nás dosavadní feedback hodně překvapil. Reakce jsou pozitivní a co bych na tomhle místě rád zmínil, je ochota majitelů klubů pořádat v jejich prostorech nekuřáckou akci. Mile mě to překvapilo a doufám, že to tak bude fungovat i v praxi. A absurdní reakce? No určitě klasický prskání zatuchlejch promotérů, co maj pocit, že jim někdo leze do řemesla. Na tomhle místě bych rád řekl jednu věc – hudba pro nás bude vždycky vášeň. Děláme to pro sebe a děláme to pro vás. Pokud v tom někdo vidí business a egomasturbaci, tak nás ať do toho s dovolením netahá.
Facebook zde.
www.starttoday.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.