Share |

Stáhněte si unikátní hudební kompilaci. Takto zní Red Bull Music Academy Bass Camp Prague

Red Bull Music Academy Bass Camp vydává svědectví o čtyřech únorových dnech, kdy se do Prahy sjeli vybraní muzikanti z Česka a Slovenska.
 
Stáhněte si zdarma unikátní hudební kompilaci skladeb, které vznikly na tomto inspirativním workshopu.
 
Stahujte zde: http://www.redbull.com/cz/cs/music/stories/1331731536906/red-bull-music-academy-bass-camp-prague-kompilace
 
A kdo je zastoupený? Své hudební zbraně vytasili EGA, modulární objevitel a digitální umělec ve spoluprací s gospelovou zpěvačkou Esli, která se přes jazz dostala až k hip-hopu. Dále beatboxer a hudební producent Esso, který rád experimentuje s rytmikou, syntetickými zvuky a je součástí skupiny Strike Force 1. 
 
Nechybí ani GLGN, selektor a zakladatel slovenského vydavatelství GERGAZ, Milan Macko aka Grizzly, mladý producent, který spolu s Majslefom dokončuje první album Eden, Katarína Kubošiová aka Katarzia, reprezentativní zástupkyně slovenského girl folk rap a autorka silných skladeb a textů.
 
Red Bull Music Academy je globální projekt, který si klade za cíl podporovat hudební kreativitu a inovaci po celém světě. Poprvé se uskutečnil v Berlíně a od té doby jeho špičková nahrávací studia zakotvila v nejednom velkoměstě. 16. ročník bude hostit magická Paříž, kde se na vymakaným workshopu setkají talenty z celého světa.
 
Jak vypadal Red Bull Music Academy Bass Camp v Praze, se dočtete v reportu na: http://win.gs/1LziSMr
 
Další informace www.redbull.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.