Share |

Srpnové číslo časopisu dTest přináší test kečupů a sušiček

Srpnové vydání dTestu je z velké části věnováno ovoci a zelenině. Pokud se rozhodujete, jak zužitkovat nadbytek úrody ze zahrádky, může vám pomoci test 14 sušiček potravin. Některé přístroje by vás zřejmě nepotěšily dobou sušení.
 
Od posledního testování kečupů v dTestu uplynulo pět let. Tehdy měly některé výrobky potíže s dodržením deklarace a za rajčatový podíl byly v několika případech uděleny podprůměrné známky. Slavné to nebylo ani s pozůstatky plísní v kečupech. Zlepšila se situace?
Do výběru testu vysavačů dTest zařadil modely využívající sáčkovou nebo bezsáčkovou technologii. I když řada z nich příjemně překvapila, našly se i takové, které jsou nadmíru hlučné či si neumí poradit s chlupy zvířecích miláčků.
V novém dTestu najdete i test sporáků s indukční deskou, a to srovnání modelů o šířce 50 a 60 centimetrů.
Knedlíky plněné ovocem patří k pokladům naší kuchyně. Rychlým řešením, jak si na nich pochutnat, jsou kupované polotovary. Knedlíky bývají na fotografiích obklopené celým ovocem, není však jisté, že na celý plod narazíte i po rozkrojení.
Letošní léto je bohaté na velké sportovní události a k tomu patří i obchod s dresy a dalšími kusy oblečení. dTest se účastnil projektu, který mapoval společenskou odpovědnost obchodních řetězců se sportovním oblečením.
Právní rubrika je zaměřena na problémy s dodávkami energií a finanční sekce porovnává ceny plynu od různých dodavatelů. 
Srpnové vydání vychází 4. srpna 2016.

Časopis dTest, www.dtest.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.