Share |

SPRINGBREAK – HUDEBNÍ JÍZDA NA HORÁCH

foto pořadatel akce

Čtvrtý ročník RIDE AND MUSIC FESTIVALU „SPRINGBREAK“ je za dveřmi. I letos se  můžete těšit na pořádnou dávku alpského sněhu a hudby od oblíbených českých kapel a DJů.  
 
Springbreak startuje 27. března a pojede do 1. dubna. Letos se poprvé uskuteční ve známém italském resortu Val di Sole, ve slunečném údolí plném zasněžených sjezdovek a se dvěma špičkovými snowparky. Tenhle festival je známý svou nezapomenutelnou atmosférou s partou dobře naladěných mladých lidí, které spojuje láska k zimním sportům a kvalitní muzice.  
 
V hudebním programu si i letos vybere každý, zazní tu house, techno, drum and bass, dub step, ghetto funk, electroswing a dance metal. Parketům na odpoledních apreski parties a večerních mejdanech budou šéfovat jména jako Schwa, IM Cyber, Fatty M, Voita, Low Tact, Novinski, Denoi, Universal Swing Brothers, Mark Twin a další. „Strašně se tam všichni těšíme. Pro mě je spojení denního ježdění na prkně, večerního hraní a spousty kámošů i nových známých taková ideální dovolená, kterou si hodlám fakt užít,“ říká jedna z účinkujících DJka IM Cyber. 
 
K dispozici bude klub přímo v hotelu, Vice Audio sound, luxusní videoprojekce a mapping a samozřejmě český bar s českými cenami drinků a občerstvení. Kromě sportu a hudby si můžou účastníci užívat celou řadu workshopů od ochutnávky italských vín nebo triků, jak sbalit kočku přes techniky DJského mixování až třeba po twerk, sítotisk a VJing. Na každý den jsou připraveny 4 takové workshopy, takže kdo si myslí, že by se mohl třeba chvíli nudit, může na to rovnou zapomenout. 
 
V ceně festivalu, která startuje na 8800,- Kč (navyšuje se podle typu pokoje a permanentky), je doprava autobusem, ubytování v hotelu s bazénem, skipas, polopenze a vstupy na každodenní workshopy a party. 
 
Díky bohaté nabídce zábavy si můžete namixovat každý den podle svojí chuti – sportovat, pařit, vzdělávat se anebo jen relaxovat s partičkou. Bude to epic!!!
Více informací a rezervace na www.springbreak.cz. 

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.