Share |

Sportovní kolekce adidas jaro/léto 2016 spojuje funkčnost a trendy

foto adidas Performance

Ani v olympijském roce nezapomíná jedinečná sportovní značka, jejíž historie je úzce svázaná s pěti kruhy, na rekreační sportovkyně. Naopak, lásku k pohybu, která je vlastní všem vrcholovým sportovcům, chce sdílet i s ženami, pro něž sport není na prvním místě. Špičkové vybavení, které profesionálkám pomáhá podat co nejlepší výkony, ocení i úplné začátečnice. Nová kolekce adidas pro jaro a léto 2016 dodává potřebnou funkční oporu a respektuje aktuální módní trendy.
/FOTOGALERII NAJDETE NA NAŠEM FB/
Ženy, které sport vnímají jako nedílnou součást jejich životního stylu, nemusí rezignovat na pohodlí a styl. V nové kolekci si mohou naplno užívat pohyb, cítit se přirozeně a žensky a zapomenout na všechny starosti běžného dne. Přední funkční technologie zajišťují například udržení příjemné tělesné teploty, jiné se zase zaměřují na vysoké pohodlí a podporu svalových skupin při klíčových pohybech pro daný sport. Každý kousek v nové kolekci je promyšlený do posledního detailu a celá kolekce se dá skvěle kombinovat a vrstvit.
Trénink a fitness
Univerzální fitness kolekci na jaře zdobí výrazné grafické a geometrické potisky v sytých barvách a ke slovu se přitom dostávají jak zářivé, tak tmavší odstíny. Na výběr je množství střihů a délek, ze kterých poskládáte vhodný outfit na jógu, aerobic, zumbu, nebo i kruhový trénink či klasickou hodinu v posilovně.

Běh

Široká škála podprsenek nabízí modely se třemi stupni podpory od oboustranných nebo bezešvých podprsenek až po pevné varianty pro sporty s vysokou zátěží. Pestrou nabídku oblečení doplňují stylové fitness boty určené pro indoorové aktivity, praktické doplňky a sportovní tašky.

Běžkyním nová kolekce nabízí jemné pastelové odstíny oranžové, růžové, zelené i modré a bohatý výběr funkčního oblečení a obuvi. Od jednobarevných dlouhých legín až po krátké volné šortky s pestrými potisky, triček s dlouhým rukávem po lehká tílka, každý kousek je speciálně uzpůsoben pro maximální pohodlí při běhu na jaře a v létě. Trendy kousky pro běžkyně, které nechtějí nic ztratit na svém stylu, přináší řada adiStar, populární řada Supernova je naopak zaměřena na maximální výkon.
Horké letní dny nebudou žádnou překážkou pro technologii Climachill, která se nachází v chladivém oblečení i obuvi. Profesionálky i začátečnice, městské běžkyně i dobrodruzi dávající přednost běhu v terénu si opět přijdou na své. Nová barevná provedení dostává loňská novinka Ultra Boost i Energy Boost, první model s revolučním materiálem odpružení Boost.

adidas by Stella McCartney
V nabídce luxusní sportovní kolekce adidas by Stella McCartney si vyberou
fanynky téměř všech sportovních aktivit od cyklistiky, plavání a fitness
lekcí až po jógu. Ve své jedenácté kolekci se ale Stella McCartney
zaměřuje především na běh a efektně kombinuje styl 70. let s nejnovějšími
funkčními technologiemi. „Stále více z nás běhá dlouhé tratě, a proto
hlavním bodem nové kolekce je outfit na maraton. Je pro mě důležité nabídnout ženám lehké, chladivé a odolné oblečení vhodné pro tak dlouhodobou aktivitu, aniž bychom musely slevit z módního stylu,“ vysvětluje návrhářka.
V kolekci se v porovnání s předchozími lety objevuje více jásavých barev a exotických potisků. Běžecká řada je nyní laděná do oranžové a zlaté, tmavší kousky rozjasňuje zářivě růžová a zelená. Řada pro studiové lekce se naopak nese ve znamení pudrové, tmavě modré a lesklých detailů. Absolutní novinkou je také sportovní kombinéza pro fitness, která má všitou podprsenku a stylově otevřená záda.
adidas StellaSport
Žhavá novinka loňského roku ani letos nepřestává bavit zářivými barevnými odstíny a výraznými nápisy StellaSport. Dívčí a hravá kolekce z kreativního pera Stelly McCartney překypuje energií stejně jako akční slečny, pro něž je určená. Duhové barvy a velkoplošné barevné panely doplňuje nový květinový motiv, který zdobí hned několik trendy kousků do města i na sport. Poprvé se také představují nové modely bot v nízkém střihu pro blížící se teplé dny. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.