Share |

Sponzorované video: T-Mobile a letní novinky

Můžete psa vycvičit, aby našel wifi signál? Jak se to dělá? To uvidíte v tomhle nezvyklém krátkém filmu.
Wi-Fi psi: Nejbláznivější a nejroztomilejší 
metoda, jak najít Wi-Fi. 
 
O dovolené leckdo z nás dělá psí kusy, aby se dostal k Wi-Fi připojení. Není divu. Datové balíčky se i při snaze šetřit někdy docela rychle vyčerpají. A zálohovat fotky, které jste nacvakali na pláži, je docela rozumné. Stejně jako okukovat, co dělá váš sok na facebooku. To je pro některé z nás dokonce nutné.
 
Tak vysedáváme v kavárnách a k větší či menší radosti personálu (podle toho, zda je to kavárna koncipovaná tak, abyste si s relativně drahým pitím poseděli třeba dvě hodiny, nebo jestli se čeká, že za těch pár šušní so kafe vysrknete) surfujeme. Jenže kavárny všude nejsou. Couráme po plážích a po městech a hledáme. Kdyby to tak šlo nějak... vyčmuchat.
 
Nic tak šíleného jako Wi-Fi  psi tu ještě nebylo – právě takovou  firmu (pod názvem Wi-Fi Dogs) založil  Španěl José. Slibuje, že jeho psi dokážou  bezpečně najít zdroj připojení k internetu.
 
S takovým nápadem ale občas narazí a jeho čtyřnožci občas někoho dostanou trošku do maléru. José je sice pohodář, ale přece jen...
Kdyby to tak šlo jinak. Kdyby? Ono to jde. S tarify Travel & Surf můžete starosti zahodit a při cestování používat data za dostupné ceny, které vás nevyděsí. Podívejte se sami. 
Post sponsored by T-Mobile.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.