Share |

Sponsored video: Makro

Podnikání je jedna z věcí, kterou pochopíte, až když ji zkusíte. Není to jen způsob, jak si vydělat na živobytí, ale způsob, jak žít. Nemáte šéfy, ale snažíte se uspokojit klienty, obchodní partnery a kolegy. Nemáte pracovní dobu, ale často musíte pracovat i když se ostatní baví. Nemusíte se dohadovat o tom, zda smíte realizovat ten či onen nápad, který by třeba nadřízený viděl jinak - ale jste také plně zodpovědní za to, když něco nevyjde. Nemáte jistotu, že vám každý měsíc někdo pošle výplatu. Fond kulturních a sociálních potřeb? Bomboniéry? Karafiáty? Haha. Ne, na všechno, co se vám líbí, si musíte vydělat - a hlídat, abyste někde nezapomněli vyplnit nějaký papír a nepřivolali na sebe hněv úřadů. A pro spoustu lidí budete stejně jen ten podnikatel, kterému létají pečení holubi do pusy docela sami.
 
Stojí to za to? Ale jistě. Máte svobodu. Můžete být kreativní. Pokud vás baví nějaká činnost, můžete si z ní udělat aktivitu na celý den a dostávat zaplaceno za to, co milujete: Šijete? Tetujete? Máte rádi jídlo? Nebojte se pustit do realizace svého snu. 
 
Makro je známé jako místo, kam si podnikatelé jezdí nakoupit věci, které potřebují a které jim dělají radost. 11. října jim Makro připravilo oslavu - na Den soukromého podnikání se v prodejnách Makro dočkáte speciálních nabídek i zábavy, ale zároveň se můžete zapojit i jkao účastník a připravit nějaké speciální nabídky pro své zákazníky. Akce se koná na celém světě. 
 
Makro můžete sledovat na facebooku: http://bit.ly/2cWQA4O a na webu: http://bit.ly/2cWS67h
Post sponsored by Makro

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.