Share |

Společené turné Monkey Business a PSH vyvrcholí na koncertě Kraak & Smaak

repro k akci

Když v březnu odstartovaly společné turné „známé firmy“ domácí scény Monkey Business a PSH, všichni s napětím očekávali, co spolu upekly. Na první pohled dvě hudebně nesourodé party ale dokázaly potlačit svoje ega a výsledkem jsou překvapivé, ale silné aranže známých hitů. Poslední šanci vidět a slyšet toto unikátní spojení, budou mít fanoušci 11. října v klubu Sasazu, kde tento večírek vyvrcholí vystoupením holandské taneční senzace Kraak & Smaak.

Funky a hip hop dohromady a ještě ke všemu Monkey Business a PSH? Zdá se vám, že to nějak nejde dohromady? Opak je pravdou. Od března letošního roku v rámci společného turné navštívili většinu velkých českých a moravských měst a poslední příležitost budou mít fanoušci 11. října v klubu Sasazu.

A jak s tím souvisí holandská taneční parta Kraak & Smaak? Nejen, že Kraak &Smaak jsou oblíbenou kapelou Monkey Business a PSH, ale hudebně završí tenhle jedinečný říjnový večírek. Vladimír 518 k tomu dodává: „Kraak and Smaak je skvělá kapela a série jejich desek se nám postarala o kvalitní hybnou sílu jednoho z Monkey Business / PSH backstage večírků. Poslouchám je, mam rád jejich videa a byl jsem i na jejich pražskym letním koncertě na Střeleckym ostrově. Chtěl jsem je vidět za každou cenu a to i přesto, že jsem měl monstrózní kocovinu po svejch dvou koncertech. V klubu půjde určitě o velkou událost, moc se na to těším.“

Kraak & Smaak live (NL) + Monkey Bussiness & PSH
11. 10. 2012 Sasazu, 21 hodin
Vstupenky v síti Ticketpro, cena: stání 350Kč, VIP balkon 890 Kč, pro klienty České spořitelny 20% sleva
www.unitedislands.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.