Share |

Spojenci pro dokonale hladké tělo

Rozhodli jste se dát navždy sbohem nechtěným chloupkům? S praktickým setem BaByliss G973PE budete na svůj "boj" perfektně připraveni.
 
Epilace prostřednictvím intenzivního pulzního světla (IPL) je stále oblíbenější formou trvalého odstranění chloupků, které si může každý dopřát v pohodlí domova. Věděli jste však, že před samotným ošetřením a mezi jednotlivými fázemi se doporučuje používat pouze klasické holení? I na to myslel francouzský výrobce BaByliss, který ke svému nejnovějšímu IPL epilátoru přibalil i holicí strojek. V praktickém setu G973PE tak najdete dvojici přístrojů, které vám pomohou splnit sen o dokonale hladké pokožce.
Kompaktní a lehký IPL epilátor s ergonomickou rukojetí je určen pro bezbolestnou epilaci všech částí těla. Jeho účinnost na každý z pěti fototypů kůže byla potvrzena nezávislou francouzskou kanceláří Spincontrol.
Aplikační okénko epilátoru s plochou 3 cm2 zkracuje dobu potřebnou na ošetření – epilace obličeje nebo podpaží vám tak zabere minutu, na bikiny postačí 2 minuty a nohy ošetříte za 10 minut. Přístroj je vybaven kvalitní lampou Quartz Technology Lifetime s životností 300 000 záblesků, což je na českém trhu absolutní špička.
Součástí balení je i nástavec určen pro epilaci obličeje, brady a horního rtu.
Doporučená MOC praktického setu BaByliss G973PE je 8 990 Kč.
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.