Share |

Spínejte výhodně

Časovač je spínací zásuvka, která sepne v daný čas, v požadovaný den a začne napájet elektrospotřebič, který je do ní připojený. Jeho ideální využití je u spotřebičů, které používáme jen v určitý čas. Abyste se tedy nemuseli spoléhat na to, zda ručně zapnete nebo vypnete zařízení světlo v akváriu u rybiček, usnadněte si život časovými spínači značky Sencor.

Elegantním řešením pro zapomětlivé nebo máte-li zařízení se spouštěním podle určitého rozvrhu, je digitální časový spínač Sencor SST 13D s LCD displejem. Ten může ve stanovených časových intervalech zapínat a vypínat spotřebiče napájené střídavým elektrickým proudem s napětím 230 V. SST 13D má celkem 8 spínacích programů, navolit si tak můžete například určitý den a čas s přesností na hodiny i minuty. Pro snadné ovládání můžete využít režimy ručně zapnuto, automatický provoz a ručně vypnuto.  Skvěle se hodí právě teď na jaře pro ty z vás, kteří se chystáte zahájit chatovou sezónu. Pro váš komfort si můžete nastavit například průběžné vytápění chaty. Na chalupách bývá častým problémem rovněž vlhkost, takže pokud si pořídíte odvlhčovač a zapojíte ho do časového spínače, můžete v pravidelných časových intervalech chránit vaši chatu před škodami, které může vlhkost způsobit. 
Pokud máte s dodavatelem energie sjednaný nízký tarif, můžete ve vaší domácnosti využít časový spínač Sencor SST 10MD. Mechanický spínač má programovací kolečko, na kterém nastavíte čas, kdy chcete zásuvku připojit k síti. Spínač za vás pohlídá levný proud, když sám zapne a následně i vypne spotřebič. Využít ho mohou například ti z vás, kteří mají doma akvárium s rybičkami.
Pro využití na zahradě je vhodný venkovní časový spínač Sencor SST 12MDO.  Ten je vybavený ochranou proti stříkající vodě a působení prachu. Mimo jiné se hodí i do vlhkých místností, ale využít ho můžete i v každé domácnosti nebo kanceláři. Lze s ním ovládat s ním automatické zapínání a vypínání osvětlení, čerpadel, bazénových filtrací apod. Jeho provozní teplota má rozpětí od -10 °C do +40 °C.
Další informace o výrobcích najdou zákazníci na stránkách http://www.sencor.cz/produkty.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.