Share |

Soutěž: Vyhrajte italskou biokosmetiku od nového obchodu Erbario!

foto Erbario.cz

Erbario.cz je nový e-shop s italskou kosmetikou.
Jeho cílem je nabízet kvalitní produkty, které jsou nejen funkční, ale zároveň hezké na pohled a které respektují životní prostředí.
Všechny nabízené značky spojuje úcta k přírodě a produkty jsou vyráběny v souladu s tradičními postupy a metodami. Výsledkem jsou jedinečná mýdla, krémy, sprchové gely a mléka a také produkty pečující o dětskou pokožku, které nejsou testovány na zvířatech, jsou baleny v ekologických obalech a neobsahují žádné škodlivé chemické látky.

Erbario.cz nabízí tyto značky:

Bio kosmetika LaSaponaria
Čisté rostlinné oleje, esenciální oleje, přírodní bylinné extrakty, semínka a rostlinné složky: tak jednoduché je složení kosmetických výrobků italské značky LaSaponaria. Tento producent ze středoitalského regionu Marce nabízí ručně vyráběné kosmetické produkty, které jsou čisté a ryze přírodní, bez chemie, parfemace, nežádoucích umělých složek a vyráběné s minimálním dopadem na životní prostředí.

Kromě medu a propolisu nejsou používány ani žádné živočišné složky, produkty nejsou testovány na zvířatech. Hlavní surovinou je extrapanenský olivový olej kombinovaný s dalšími ingrediencemi v bio kvalitě. V sortimentu LaSaponaria nechybějí mýdla, krémy, šampony, sprchové gely a masážní a esenciální oleje. Produkty nesou logo italského bio certifikátu Biocosmesi Suolo e Salute.

Derbe
Florentská značka Derbe nabízí speciální lini Speziali Fiorentini (Florentští drogisté a lékárníci), která vychází ze starých florentských voňavkářských tradic. Parfémy, voňavé esence, koupele a krémy Speziali Fiorentini odráží ve své modernosti a odkazu k tradici filozofii tohoto starého florentského cechu. K tajemství receptur starých voňavkářských dílen, síle jednoduchosti, kvalitě přírodních esencí a pečlivě vybíraným bylinám přidávají laboratoře Derbe jistotu zaručené kvality, kontrolovanou přísnými mikrobiologickými testy. To vše zaručuje, že výrobky Speziali Fiorentini jsou vhodné i pro ty nejcitlivější a velmi jemné pokožky.

Saponificio Artigianale Fiorentino
Italská firma Saponificio Artigianale Fiorentino vyrábí originální a výjimečně zpracovaná mýdla, která jsou balena v dárkových sadách, jež mohou být krásným dárkem. Můžete je samozřejmě používat na to, k čemu byla původně určena - tedy mytí, ale také po vzoru našich babiček jako vůni do skříní. Nechybějí klasické jemné květinové vůně levandule, oliv nebo kosatce, i výraznější kyselé a kořenité vůně citronů nebo pomerančů. Mýdla nejsou testovaná na zvířatech a jsou kompletně (včetně balení) vyráběná v Itálii, některá ručně.

Erbario.cz

Soutěž!
V soutěži mohou 3 z vás získat balíček italské kosmetiky, který obsahuje: bio mýdlo LaSaponaria, sprchový gel Derbe a mýdlo na ruce Derbe.

Soutěžní otázka: Co znamená italské slovo Erbario?
Odpovědi posílejte do 1.2. 2012. do 19:00 hodin na protisedi@protisedi.cz s předmětem VSOUTEZ ERBARIO, vyhrávají první 3 lidé, kteří zašlou správné odpovědí. Jejich autoři obdrží kosmetický balíček (bio mýdlo LaSaponaria, sprchový gel Derbe a mýdlo na ruce Derbe).

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.