Share |

Soutěž: Staňte se VIP fotografem na Colours of Ostrava!

Karl Hyde, Underworld. foto Ivana Kováčová, vítězka Get to the pit 2016

Rok se s rokem sešel a opět se nám blíží termín festivalu Colours od Ostrava. Ten letos proběhne 19.–22. 7. 2017 na tradičním místě v areálu bývalých hutí v ostravských Dolních Vítkovicích a jako vždy slibuje pravou pastvu pro všechny smysly. Nezapomenutelný zážitek slibuje nejen line-up složený z umělců, jako jsou Jamiroquai, Norah Jones, Moderat nebo Unkle. Na návštěvníky také čeká spousta workshopů, divadla nebo filmů.
Protože všechna ta paráda si zaslouží být zvěčněná, je letos již podruhé partnerem festivalu také fotografická značka Nikon se soutěží Get to the pit. Ještě do 6. června v ní může jeden fotograf vyhrát možnost vstupu na Colours of Ostrava s kartou VIP foto na krku. Dostane se tak do bezprostřední blízkosti těch, kdo jsou živoucími ikonami hudby!
Pokud se stanete vítězem, získáte své místo v pitu, což je ohraničený prostor před pódiem, určený pro fotografování kapel. Dostanete také vlastní kartu „VIP FOTO“, jejíž součástí je VIP vstup na festival. K ruce vám bude zkušený fotograf Colours of Ostrava Ivan Prokop a všechny vaše fotky pořízené na festivalu budou publikovány na kanálech Colours of Ostrava a Nikonu, s možností navázání dlouhodobé spolupráce. Techniku Nikon si také budete moci na focení zdarma zapůjčit a vyzkoušet si tak opravdovou výbavu profesionálů.
Jaká jsou pravidla?

 

  • Velikost snímků 2 000–3 000 px (delší strana), maximální datová velikost 2,5 MB/1 fotografie

 

  • Fotografie musí obsahovat hlavičku EXIF


 

  • Soutěžící musí být autorem snímků


 

  • V e-mailu uveďte svoje jméno, příjmení, telefon, používanou techniku a informace o tom, kdy a kde byly fotografie pořízeny. Pochlubte se také odkazy na váš web či facebookový nebo instagramový profil.


Soutěž trvá do 6. 6. 2017, jméno výherce oznámí www.nikonblog.cz 16. 6. 2017.
Fotografie vyhodnotí porota složená ze zástupců společnosti Nikon a Colours of Ostrava.
 
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.