Share |

Soutěž s adidas Originals

foto adidas

Ve spolupráci se značkou adidas Originals Vám přinášíme soutěž o dámské tričko.
 
Květinový vzor a pudrové barvy jsou jedním z trendů léta 2014 a není proto divu, že i značka adidas Originals je zařadila do své kolekce. Sojení sportovního stylu s romantickým motivem růží je velmi efektní. "Ukažte svou něžnou stránku, aniž byste musela ubírat na ležérnosti," vzkazuje adidas. " Nechte tričko vyniknout a oblečte si k němu prosté černé legíny lemované po stranách něžnou stužkou. V jednoduchosti je krása.
Křehký dívčí vzhled podpoříte lehkou větrovkou adidas Originals s podšívkou s motivem růží. V této bundičce budete mít vždy na růžích ustláno a nezaskočí vás ani nepříznivé počasí. Obujte se do tenisek s jemnými růžovými proužky a na romantiku nebudete muset dlouho čekat. A kdybyste náhodou chvíli počkat musela, v takto pohodlných teniskách vám i ty nejdelší minuty budou příjemně ubíhat.
Všechny kousky této minikolekce adidas Originals jsou k zakoupení ve vybraných značkových prodejnách adidas, vybraných prodejnách sítě A3 SPORT a Molo-sport a v prodejně FD Sport a Sport4family."
Pro tričko do obchodu ale nemusíte. Stačí, když správně zodpovíte soutěžní otázku: Z kolika procent je tričko Rose Logo vyrobeno z ekobavlny? Nápovědu najdete na stránkách adidas Originals: www.adidas.com/originals
Odpovědi posílejte do 17.4. do 20:00 na souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ TRIKO ADIDAS - vyhraje autor/ka první správné odpovědi. Uveďte i adresu, kam případnou výhru zaslat, prosíme!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.