Share |

Soutěž o lístky na koncert CocoRosie

foto: pořadatel akce

Redakce protisedi.cz vyhlašuje soutěž o lísky na koncert CocoRosie - Tales of A Grass Widow, který se koná 19. června od 20h v pražském Divadle Archa.

Soutěžní otázky zní: 

1. Jak se jmenují zakládající členky kapely CocoRosie?

a) Sierra a Bianca Casady
b) Zara a Nora Blair
c) Paula a Sussan Smith

2. V jakém vzájemném vztahu jsou obě členky kapely CocoRosie?

a) kamarádky
b) sestry
c) sestřenice

Své odpovědi zasílejte do pondělí 20.5.2013 do 20.00 na e-mail  souteze@protisedi.cz, s předmětem SOUTEZ COCOROSIE. První 2 autoři obou správných odpovědí získají vstup zdarma na koncert. Uvádějte prosím jméno a telefonní kontakt na vás.

 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.