Share |

Soutěž o ceny od značky Biotherm Blue Therapy Lift&Blur

Máme pro vás nejnovější novinky od značky Biotherm.
Nová řada Lift & Blur si dala za cíl okamžité výsledky: odpočatější, vypnutější pleť, která vypadá ihned lépe. "7 sekund pro vyhlazení - 7 dní pro vypnutí. Biotherm uvádí novinku Blue Therapy Lift&Blur - pro ženy nad 45 let. Vyzkoušejte korekci pokožky s protivráskovou působností. Reliéf pleti se ihned rozjasní, vrásky a nepravidelnosti se rozostří..." slibuje výrobce. Zkuste to - s námi můžete Blue Therapy Lift&Blur vyhrát!
 
Soutěžní otázka: Která dáma je tváří Biothermu pro tuto sezonu?
 
Ceny získá prvních 5 autorů správných odpovědí. Výhrami jsou:
1.-3. Krém Blue Therapy Lift&Blur pro všechny typy pleti
4.-5.  Přípravek Blue Therapy Lift&Blur pro extrémní hebkost pleti a vyplnění vrásek.
 
NÁPOVĚDU i s prosluněnou fotkou z Mexika najdete na Fb stránkách Biothermu: www.facebook.com/BiothermCeskoSlovensko - doporučujeme je sledovat, protože na nich najdete další soutěže, tipy a inspiraci.
 
 
 
Odpovědi zasílejte na email souteze@protisedi.cz s předmětem SOUTEZ BIOTHERM 2014 nejpozději do 26.10. 2014 do 13.00. 
 

Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů fyzické osobě Jana Kománková jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.