Share |

Soutěž Lovec stylu vrcholí, do večera 31.8. můžete posílat své fotky!

foto archiv pořadatele

Fotografická soutěž Lovec stylu nabízí zajímavé ceny pro ty, kteří rádi fotí stylově oblečené lidi v ulicích nejen českých měst.
Velká soutěž odstartovala na začátku července a právě nyní vrcholí: 31. 8. je poslední datum, dokdy můžou soutěžící nahrát svoje stylové fotky a soutěžit tak o atraktivní ceny.
 
Jak na to?
Přes formulář na adrese www.lovecstylu.cz/prihlasit-foto.aspx nahrajte svoje snímky. Uzávěrka je už ve středu, takže si pospěšte, za svoje úsilí můžete být odměneni skvělými cenami!
 
Jak soutěž probíhá?
Každé dva týdny (k 6. 7., 20. 7., 3. 8., 17. 8. a 31. 8. 2011) vybírá zástupce odborné poroty z nově přihlášených fotek svého favorita, který dostane letenku pro dva do jedné z evropských metropolí módy (Londýna, Paříže nebo Milána).
Ze všech fotografů, kteří své snímky přihlásí do projektu LOVEC STYLU do konce srpna 2011, zvolí odborná porota 30 finalistů, ze kterých určí vítěze v dvoutýdenním hlasování na stránkách www.czechoriginalfashion.cz veřejnost. Hlasování vám včas připomeneme:-)
 
Co vyhrají nejlepší LOVCI STYLU?
Tři fotografové, kteří ve veřejném hlasování získají nejvíce hlasů, obdrží hotovost 10 tisíc korun, a absolutní vítěz pak ještě pracovní kontrakt na focení pro portál www.czechoriginalfashion.cz v hodnotě 50 tisíc korun.
 
Bližší informace na www.lovecstylu.cz, galerie zaslaných fotek je na www.lovecstylu.cz/galerie.aspx. Pospěšte si! 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.