Share |

Soutěž Evropa hrou podporuje formální i neformální vzdělávání

foto pořadatel akce

Angažujete se v oblasti vzdělávání? Zajímají vás projekty, kdy se můžete něco naučit a dozvědět - a dát o tom vědět druhým?

 

Můžete se zapojit do soutěže  „Evropa hrou“, kterou pořádá Dům zahraniční spolupráce

Cílem této iniciativy je  podpořit organizace v jednotlivých krajích České republiky v zapojení do programu Erasmus+.

 

Soutěž probíhá ve spolupráci s krajskými úřady, Eurocentry, sítí Europe Direct a Svazem měst a obcí.  Zúčastnit se mnohou všechny typy škol, organizace pracující s mládeží a další organizace, které se podílejí na formálním i neformálním vzdělávání.  Organizace, které v soutěži uspějí se svým návrhem akce na téma „Evropa hrou“, získají finanční podporu v pořádání Evropského projektového dne. 

Jednotlivé projektové dny proběhnou od 4. května do 25. června a budou plné zajímavých aktivit o Evropě pro děti, mládež i širokou veřejnost. Akce zároveň umožní veřejnosti seznámit se s programem Erasmus+ a podpoří dosud nezapojené organizace v realizaci mezinárodních projektů.

Přihlásit se do soutěže lze do 10. dubna 2015. Všechny informace o „Evropě hrou“ jsou k dispozici na webové stránce www.evropanasimaocima.cz.

Erasmus+ je významný program Evropské unie, který poskytuje finanční podporu na evropskou spolupráci a mobilitu v oblasti vzdělávání, odborné přípravy a práce s mládeží. V České republice je program administrován Domem zahraniční spolupráce – www.dzs.cz a www.naerasmusplus.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.