Share |

Soubor 11:55 bude naposledy regulovat intimitu

foto Tereza Bartůňková

"My, divadelní soubor 11:55, chceme pokračovat ve své tvorbě. Naplno trváme na své účasti v českém divadelním světě. Naposledy odehrajeme svoje legendární představení Regulace intimity a vy můžete být u tohoto konce, z kterého se ale rodí další začátek spolu s námi!
vše o kampani zde
Kdo jsme?
 
Divadelní soubor vzešlý z ročníku herectví pražské DAMU. Nyní se nacházíme ve třetí sezóně a stále se snažíme upevnit naši pozici profesionálního divadelního souboru, který myslí svoji existenci smrtelně vážně. Snový začátek letící na vlně ohromného úspěchu školních inscenací Regulace intimity a Hodní chlapci vystřídala tvrdá práce - budování divácké základny, vnitřní organizační struktury a jména 11:55. Velký kus cesty už je za námi a mnohem větší nás ještě čeká.
 
Co pro vás připravujeme?
Chystáme novou inscenaci, která, jak pevně věříme, bude mít premiéru na podzim tohoto roku. Lidské příběhy, zkušenosti, pocity a názory a především nekorektní humor souboru se tentokrát propojí s tvorbou mladé režisérky Kashy Jandáčkové.
Kasha je stejně jako my absolventkou Katedry alternativního a loutkového divadla DAMU. Rádi bychom pod jejím režijním vedením rozproudili nejnovější krev alternativní scény stavějící na pevných základech naší i její předchozí tvorby.
 
Proč jsme na Hithitu?
V roce 2017 jsme bohužel nedosáhli na grantové financování z veřejných zdrojů a v tuto chvíli tak máme jen velice málo prostředků k produkci nové inscenace. V její prospěch teď nabízíme naše rodinné stříbro, jímž je jedna z našich prvních inscenací – Regulace intimity. Ta vznikla ještě na DAMU v režii Jiřího Havelky a během tří let se z ní stal hit, který vyprodává všechna divadla a zároveň svým způsobem boří hranice o tom, co je divadlo a co už možná není.
Jak vidíte - nechceme nic zadarmo! Na Národní divadlo se lidé kdysi skládali nezištně a my dnes nabízíme to nejvzácnější, co máme."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.