Share |

Sonnentor představuje novinky

Pro milovníky LATTE připravil SONNENTOR další dvě skvělé novinky a stranou nezůstaly ani nové biočaje
 
Výrobce biočajů a biokoření SONNENTOR představil svým zákazníkům další dvě novinky z řady Latte. Jednou z nich je směs koření k přípravě nápoje Kardamom Latte, tou druhou pak Červená řepa Latte. Tato jihomoravská společnost, která je předním zpracovatelem bylin a koření z ekologického zemědělství, tak navazuje na trend loňského oblíbeného Kurkuma Latte neboli zlatého mléka. Jedná se o směs vybraných koření k přípravě nápoje. V případě Červená řepa Latte je hlavní složkou všeobecně prospěšná červená řepa, u Kardamom Latte a Kurkuma Latte zase vyšší podíl těchto prohřívajících koření. Jednoduše stačí směs zalít horkým mlékem příp. rostlinným mlékem, a tak si připravit nápoj pro dobrý start do všedního dne. „Neustále vymýšlíme nové receptury, jejichž základem jsou kvalitní suroviny. Jsme rádi, že máme pozitivní ohlasy od našich zákazníků, že jim naše čaje, směsi koření i novinky z řady Latte chutnají,“ říká Kamila Šťastná z marketingu společnosti SONNENTOR.
Firma s více než pětadvacetiletou tradicí nedávno představila na největším světovém veletrhu biopotravin a biokosmetiky BIOFACH 2018 v Norimberku kromě Latte novinek také novou řadu čajů nazvanou Štěstí je… Jedná se o pět nových čajů se zajímavými recepturami z různých bylinek a koření, které představují soulad těla i duše. Ochutnat je tak možné třeba čaj s názvem Štěstí je … Být ženou nebo Štěstí je … Objevit svobodu. Na těchto čajích je zároveň poutavý i nový barevný design etiket, který přináší změnu oproti tradičnímu designu produktů SONNENTOR. „Těší nás, že jak přímo naši zákazníci, tak naše partnerské prodejny, projevili o všechny naše novinky okamžitě velký zájem. Kompletní sortiment je k dostání v prodejnách zdravé výživy, v obchodech s dárkovými předměty, a kromě SONNENTOR e-shopu také ve vlastních SONNENTOR prodejnách v Praze v Jindřišské 20, v Brně na Šilingrově nám., nebo v naší prodejně v Čejkovicích,“ doplňuje vedoucí obchodu společnosti SONNENTOR Václav Dvořák.
Další letošní čajovou novinkou je bylinný čaj s ovocem Veselé Velikonoce. Jak sám název prozrazuje, blíží se čas svátků jara a probíhá doba očistných kůr. Je to lahodná čajová směs pro příjemné chvíle u šálku čaje s přáteli, nebo jako dárek. SONNENTOR pořádá v neděli 18. března již tradiční akci pro širokou veřejnost s názvem Předvelikonoční jarmark s moravskými pašijemi Víti Marčíka. „Je to příležitost nejen pro rodiny s dětmi, ale pro všechny, jak strávit příjemnou neděli. Součástí programu je kromě divadelních představení také exkurze zdarma ve výrobě čajů a různé ochutnávky slunečních produktů včetně našich novinek. Jste srdečně zváni,“ uzavírá Josef Dvořáček, jednatel společnosti SONNENTOR.
O společnosti SONNENTOR
Sonnentor je předním výrobcem biočajů a biokoření, které vyrábí v Čejkovicích u Hodonína. Filozofie firmy je od samého začátku postavena na základech trvalé udržitelnosti, vysokém podílu ruční práce a také přímé spolupráci s biopěstiteli a partnery.  Společnost pořádá během roku celou řadu zajímavých akcí pro širokou i odbornou veřejnost a v rámci turistického projektu Bylinkový ráj je možné navštívit zážitkové exkurze ve výrobě biočajů. Další informace najdete na www.sonnentor.cz nebo na Facebookovém profilu www.facebook.com/SonnentorCejkovice.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.