Share |

Sólo pro Elvise Costella

foto James O'Mara pro Sony Music

 

Elvis Costello vystoupí poprvé v České republice 4. listopadu 2011 od 20:00 hod. v Kongresovém paláci – Kongresový sál
Dne 4. listopadu 2011 do Prahy vůbec poprvé zavítá se svým komorním vystoupením Angličan s irskou krví Elvis Costello. Po Dylanovi, Cohenovi, Springsteenovi a Waitsovi tedy přijíždí Elvis Costello, který snad nejvíce ze svých pomyslných kolegů přesahuje různé hudební žánry.
Elvis Costello přiblížil podobu svého vystoupení:
Jaký program  – přibližně – zažije Praha?
E.C. : Já vlastně zatím ještě nevím, jaké písně české publikum může znát a očekává. Na místech, kde hraji poprvé, jde o takové vzájemné představení. Pokusím se samozřejmě o co nejlepší výběr písniček. 
Mimochodem, Praha je místo, kam jsem se vždy velmi chtěl podívat. Od sólového koncertu ovšem nečekejte nějaké tiché, komorní posezení, ale opravdové rock’n’roll one man show. Jde sice o jiný sound, když vše vytvářím sám a nemám za zády kapelu, ale lidé bývají překvapeni reálností provedení písní, které znají z nahrávek.
 
Jaké výhody má sólové vystoupení?
E.C. : Při sólových koncertech se nemusím omezovat tím, co má v repertoáru kapela. Podle nálady v sále vybírám písně z celé svojí kariéry, mohu operativně měnit program. Střídat písně divočejší i klidnější, nejstarší i úplně nové, cover-verze, které jsem dříve nehrál... A vždy se snažím publikum také něčím překvapit.
Vstupenky jsou exkluzivně v předprodejní síti  www.ticketpro.cz
Od 3.10. dochází ke zlevnění určitých kategorií vstupenek:
Ceny vstupenek jsou nadále 990,- / 1200,- / 2200,- Kč

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.