Share |

Sofa Surfers vydávají CD a slíbili ho pokřtít v La Fabrice

Rakouská skupina Sofa Surfers se vrací do Prahy a rovnou s novým albem. To vyšlo 23.10. 2015 pod názvem Scrambles, Anthems and Odysseys. Představí ho na pražském koncertě 26.11. v La Fabrice.
 
Vídeňští Sofa Surfers se těší stále větší oblibě a v České republice se objeví po dvouleté odmlce. Proto se fanoušci nemohou dočkat koncertu, ale také nového alba. Členové kapely ho popisují slovy: „Je to album 21. století. Je o včerejšku, dnešku i budoucnosti. Ženeme se za půdou, potravou. Zpíváme hymny za lásku, naději i nenávist. Ať se nám to líbí nebo ne, ač jdeme každý svoji cestou, dříve nebo později se všichni setkáme. Na stejném místě. Nalezněte s námi společnou frekvenci a vibrace a společně se povznést.“
 
Sofa Surfers patří ke kapelám, které jsme přivítali na předchozích ročnících festivalu United Islands. Představili se zde velice úspěšně a proto jsme moc rádi, že přijali naše pozvání i nyní, kdy vydávají nové album. Rozhodně si tento koncert nenechte ujít!říká Barbora Šubrtová, šéfdramaturgyně festivalu United Islands, který koncert organizuje.
 
Vstupenky TADY nebo TADY.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.