Share |

Snowboard camp od FreestyleZOO

Stále řešíš, kam tento rok vyrazit na hory? Miluješ freestyle na prkně, chceš začít nebo rozvinout svoje skills a navíc se u toho božsky pobavit? Tvé hledání je u konce, partička FreestyleZOO tě totiž zve na svůj zimní kemp, který proběhne ve dnech 16.3. - 20.3.2016. A co že tě na našem letošním campu na Klínovci čeká?
 
Zlepšíš si jízdu na snowboardu, naučíš se nový triky ve snowparku a vypiluješ styl pod vedením zkušených koučů, poznáš super partu lidí se stejnými zájmy a hlavně si pořádně užiješ 4 dny plný ježdění, skoků, jibbování, soutěží, párty, dobrého jídla a srandy.
 
Snowboard kemp je pro všechny, kteří už zvládají alespoň jízdu na sjezdovce. Hrdinní nováčci ve freestyle si začnou zkoušet své první skoky, bedny a triky. Pokročilí jezdci se naučí nové triky nebo si mohou vylepšit techniku provedení u těch, které již ovládají. Poznáte nové lidi spřízněné s freestylovými sporty, užijete si pořádnou dávku adrenalinu a legrace.
 
Jezdit budeme ve snowparku na Klínovci v Krušných horách, v jednom z nejlepších snowparků v Čechách. Set-up snowparku připraví speciálně pro náš kemp skupina Maximal Animal. Kromě jízdy ve snowparku si budeš moci vyzkoušet indoboard a proletět cvičného kite draka. Snowboard výuka i vše ostatní probíhá pod vedením zkušených koučů Michala Bíši a Tomáše Bolardta.
Naším domovem bude horská chata Barborka v Háji u Loučné, ve vzdálenosti jedné autobusové zastávky od ski areálu Klínovec. V chatě je plně vybavená kuchyň, kde bude tradičně předvádět svá kulinářská skills náš šéfkuchař a kauč v jednom Tomáš. Troufneš si taky? Hodovačku si potom můžeš vychutnat s ostatními kempery u krbu nad sklenkou čehokoliv.
 
Večer na chatě vždy zhodnotíme uplynulý den, promítneme si natočené záběry a k nim poskytnou naši koučové profesionální individuální videokoučink. Další program je už ve vašich rukou, ale věřte, že to bude stát za to… PÁRTY!
Věkové omezení u nás neexistuje a zvlášť si na tom zakládáme. To co nás spojuje je sport, nikoliv věk. Rádi přivítáme každého (dosud nejmladší kemper byl starý 7 let a nejstarší 62 let).
 
Celý snowboard camp pořádáme za podpory našich parterů Swis shop, Nitro snowboards, Lamax, Mystic a mediálních partnerů, za což jim velice děkujeme! Cena snowboard campu je 4600,- Kč, ale POZOR! 50 dní před začátkem kempu se každý den zvyšuje o 20,- Kč, takže s přihláškou není radno otálet. Samozřejmostí je 10% sleva pro každého, kdo se zúčastnil jakéhokoliv kempu od FreestyleZOO.
 
Na to, jak jsme si užili minulý ročník, se můžeš podívat tady.
 
Čekuj snow camp Klínovec na Facebooku, ať ti nic neuteče. Podrobnosti o kempu najdeš na ofiko webu www.freestylezoo.net/kempy/2015/snowboard-kemp
C.U. na Klíňáku!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.