Share |

SNOW-TRIP LIVIGNO 2016

foto pořadatel akce

SNOW-TRIP LIVIGNO 2016
Druhý ročník freeridového pobytu v alpském ráji
 
Pro všechny milovníky dlouhých sjezdovek, prašanu, freeridu, snowparku a bohaté zábavy v průběhu dne, večera i noci pořádá Surf-trip.cz už druhý ročník zimního projektu s názvem SNOW-TRIP LIVIGNO,  a to v polovině března 2016 (12. 3. - 19. 3. 2016).
 
Jako třešničku na dortu (nebo italské presso po dobrém obědě) vám v rámci pobytu nabízíme nejlevnější, nejbezpečnější a z celých evropských Alp nejdostupnější heliboarding a heliskiing. Takový zážitek by si nikdo, kdo miluje jízdu v prašanu, neměl nechat ujít! 
 
Livigno je jedno z absolutně nejlepších lyžařských středisek Evropy s úctyhodnými 115 km sjezdovek. Nachází se mezi  italským Národním parkem Stelvio a Švýcarským národním parkem. 
 
Do Livigna jedeme proto, že kromě bezcelní zóny, nezaměnitelné italské kuchyně a kvalitního ubytování nabízí i extrémně široké možnosti volného terénu ve výborné kvalitě a od loňského roku i nově specializovanou freeride zónu. Nadmořská výška od 1816 do 2950 m.n.m. zaručuje skvělé sněhové podmínky
 
V rámci snow tripu do Livigna vám nabízíme i pohodlnou dopravu, asistenci zkušených jezdců a kvalitní ubytování v centru města, kousek od stanice hlavních lanovek a se zastávkou ski busu přímo před domem. Na SNOW TRIP LIVIGNO se můžete přihlásit na www.snow-trip.cz, plán heliboardingu a heliskiingu sestavíme až týden před odjezdem na základě předpovědi počasí a sněhových podmínek. Feel the Alps
 
TĚŠÍME SE NA VÁS!
SNOW-TRIP.CZ CREW
www.snow-trip.cz
crew@surf-trip.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.