Share |

Smrt, sex a sláva Kabaretu Caligula

Divadelní soubor Kabaret Caligula slaví 15 let své existence v Paláci Akropolis!

 

Divadelní soubor Kabaret Caligula slaví 15 let své existence.  Návštěvníky oslavy těchto narozenin čeká speciální večer, jehož součástí bude i exkluzivní předpremiéra zbrusu nového pásma skečů se souhrnným názvem Trenažér lidství. V sobotu 26. února se rozhodně vyplatí nejezdit na hory, zůstat v Praze a na 20:00 zamířit do Paláce Akropolis!

Trenažér lidství je pro ty z vás, kteří chtějí „renovovat mentální a fyzické zdroje a budovat pevnou síť recipročně se posilujících interpersonálních vztahů a sociálních vazeb.“ Nové představení diváky mimo jiné naučí, jak lze snadno získat místo svých snů, jak prodat cokoliv komukoliv, jak nekompromisně a účinně hájit svá zákaznická práva či jak získat kohokoliv pro (podle vás) dobrou věc.

Co dalšího ještě najdete na programu „15 Years Anniversary Show“?

Můžete se těšit na křest DVD Zkáza vesmírné lodi Libido – unikátního záznamu posledního představení uvedeného kusu, které bylo snímáno 9 profesionálními kamerami. Samozřejmě proběhne také velkoplošná projekce tohoto DVD, které bude v tento narozeninový večer k prodeji  za zaváděcí  cenu.

 Až do pěti ráno budou hrát DJ Golden God (Sex / Smrt / Disco!), DJ Co? (mashup blizzard), Planeta Nova DJs (90ties inferno).

Pro návštěvníky se chystá také SPECIÁLNÍ PŘEKVAPENÍ! Tentokrát to bude známé pěvecké duo 2Singles (Petr Marek a Jirka Havelka).

Nově bylo také do programu zahrnuto vzájemné obdarování souboru a diváků. Důvodem pro tuto bohulibou akci je nejdůslednější vybílení skladu, jaká historie Kabaretu Caligula pamatuje. Zloději si protentokrát odnesli ze skladu, kde KC uschovává veškeré rekvizity, odnesli VŠE. To znamená, že tento soubor nemá NIC. Žádné kostýmy a rekvizity ze starších představení, žádné zbraně a střelivo, meče, tanga ani žertovné vousy.

Nyní se vám tedy nabízí hned dvě příležitosti v jedné: můžete se zbavit bizarních a výstředních oblečků, doplňků a potenciálních rekvizit, které vám doma překáží, a obdarovat jimi nově zakládaný fundus KC. Zajímavé příspěvky ohodnotíme vlastními bizarnostmi, kterých se potřebujeme zbavit (mraky her, komiksů, DVD atd.). Tento improvizovaný bazar slibuje stát se jedním ze zlatých hřebů večera.

Zítra tedy nezůstávejte doma, ani nejezděte na hory, vydejte se na 15 Years Anniversary Show, od 20 hodin do Paláce Akropolis!

V následujících dnech se můžete těšit na reportáž z tohoto večírku a zároveň shrnutí patnáctileté činnosti, kterou kabaret Caligula vykonával. Těšit se můžete i na další plány tohoto souboru, protože KC skončit nehodlá!

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.