Share |

Smack _ Immortal ft. Mike T nový videoklip!

O tom, že Smack chystá za necelý měsíc vydání svého třetího sólo alba jsme vás informovali už několikrát. Deska s názvem SICK se dostane do oběhu už 17. prosince a s ní i společný banger Immortal s Mike Trafikem, ke kterému právě vznika velkolepý videoklip.

Ten si vzala do rukou nejprogresivnější slovenská parta Mystika Produkt, která k natáčení zvolila nezvykle temná filmová prostředí. Samotné natáčení pak trvalo celkem 3 dny a další kolabo této dvojice si tak vysloužilo opět videoklip s velice velkorysým budgetem. Ostatní informace jsou přísně střeženy a opředeny tajemným havem, jelikož vás čeká opravdu zajímavá, a na naše poměry ojedinělá podívaná.

Premiéra bude 2/12 v pražském Groove Baru. O den později pak bude videoklip klasicky online na BiggBoss YouTube kanálu. Další informace jako trailer a chystaný speciální merchandise ve spolupraci se Zoot.cz k tomuto songu, který slouží také mimo jiné jako pocta nesmrtelnosti Smackových hudebních vzorů a idolů, vám přineseme co nevidět. Níže už několik exklusivních fotek z natáčení, stay tuned!"

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.