Share |

Sluneční brýle, které se přizpůsobí

foto SH+

V létě to bez černých brýlí nejde. Dostali jsme zprávu o jedné řadě sportovních brýlí s neobvyklými vlastnostmi:

Značka SH+ přichází s novou řadou slunečních brýlí REACTIVE. Speciálním rysem této řady je neobyčejná vlastnost čoček, které se dokážou přizpůsobit světelným podmínkám. Modely RG 4200 a RG 4700 disponují skly polarizačními, model RG 4700 PLUS navíc i fotochromatickými.

Díky vzájemné spolupráci společnosti SH+ a jedním z nejvýznamnějších mezinárodních výrobců čoček může dnes SH+ prezentovat vlastní řadu fotochromatických polarizačních brýlí dosahujících kategorie 3. Modely REACTIVE RG 4200 a RG 4700 mají fotochromatické čočky, které se v několika málo sekundách ze světle hnědé barvy přemění do tmavě kouřové, díky čemuž se změní propustnost světla až na hodnotu 9,4%. Jako reakce na měnící se intenzitu slunečního svitu se čočky stejným způsobem přemění zpět do původního barevného tónu. Tato speciální vlastnost umožní uživatelům mít ty samé brýle při různých aktivitách, jsou vhodné jak pro sport, tak i do města či jako módní doplněk. V nabídce jsou brýle v několika barevných variantách: bílé, černé a karbonové (model RG 4200).

Řada brýlí REACTIVE nabízí nejen skla fotochromatická ale zároveň i polarizační. Čočky modelu RG 4700 PLUS jsou tak schopny absorbovat horizontální sluneční paprsky, které způsobují nepříjemné odlesky, a zprostředkují průnik pouze užitečných vertikálních paprsků. V případě působení silného světla, totiž lidské oko není schopné rozlišit části elektromagnetických vln, a tudíž vnímá skutečné barvy ve zkreslení, především jde o horší kontrast a malou sytost bílé barvy. Model RG 4700 PLUS však těmto nevhodným paprskům zabrání a zajistí skvělou viditelnost v nejrůznějších podmínkách.

Řada REACTIVE představuje tři odlišné modely s vysoce technickými vlastnostmi, jako je u značky SH+ obvyklé! Tyto brýle především umožňují dokonalou viditelnost za špatného, středně silného světla i za jasného slunce. Oceníte maximální ochranu, pohodlí, vysoký fotochromatický výkon, rychlé ztmavení a zesvětlení a dlouhou životnost.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.