Share |

Slide festival Praha

foto: Slide Festival

O co jde?
8.-14.8. 2016 proběhne na Praha 13 vedle Centrálního parku v areálu Polis XIII první ročník Slide festivalu Praha. Jedná se o festival s obří vodní nafukovací skluzavkou (waterslide) na které vás čeká plno zábavy a adrenalinu /VIDEO/ Water slide akce se pravidelně konají třeba v San Franciscu nebo na Novém Zélandu. Nyní tato atrakce přichází k nám do Prahy. /WEB/
 
HITHIT kampaň
Celkový rozpočet není zrovna malý, proto ho nezvládneme naplnit pouze z vlastních zdrojů. Pomocí crowdfoundigového serveru Hithit www.hithit.com/slide si můžete předplatit jízdy na skluzavce, čímž poskytnete finance na realizaci festivalu. Ta obnáší především výrobu skluzavky, logistiku, vybavení a spoustu dalších důležitých záležitostí. Zakoupením odměny pomáháte festival realizovat. Jako důkaz, že si toho vážíme, otiskneme Vaše jméno přímo na stěnu skluzavky!
 
Pokud se to podaří, čeká vás  70 metrů dlouhá skluzavka, která je široká natolik, že ji budete moci sjet společně s dalšími dvěma kamarády zároveň.
 
Doprovodný program
Kromě skluzavky si přijďte vyzkoušet bodyzorbing—zábavu, co má koule. Krom celodenního sjíždění vás čeká středeční night-ride, což budou večerních sjezdy za umělého osvětlení, v sobotu párty s live DJs, která se později promění v nevšední zážitek v podobě silent disco. /WEB/ Stánky s občerstvením a bary budou k dispozici po celý týden. Neradi fronty? Pořadatelé se postarají, aby stánků a barů byl dostatek!
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.