Share |

Skupina Sto zvířat vystavuje své artefakty

foto: pořadatel akce

Nerealizované obaly, plakáty, pozvánky a další artefakty skupiny Sto zvířat  vystavuje v pražském kulturním prostoru „Už jsme doma“ zpěvák a kapelník skupiny Sto zvířat Jan Kalina pod názvem Slepé uličky Od 5. 5. 2014. Frontman skupiny Sto zvířat Jan Kalina je zároveň výtvarníkem a grafickým autorem alb a plakátů své skupiny.
 
JAN KALINA - SLEPÉ ULIČKY (výstava kapelníka STO ZVÍŘAT)
Jan Kalina (1965) vystudoval Střední Výtvarnou školu v Praze na Hollarově náměstí a pak absolvoval na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy obor Čeština - Výtvarná výchova. Od roku 1990 je členem kapely Sto zvířat, kde zpívá, hraje na perkuse, skládá hudbu a je jejím takřka výhradním výtvarníkem. Hrál v divadelním souboru ŠRAPNEL, nyní vystupuje v představení "Dechovka" divadla VOSTO5. Více jak 15 let pracoval v reklamní branži jako storyboardista a artdirector.
 
Na výstavě v dejvické kavárně "Už jsme doma" v Uralské ulici 6, kde se výstava koná od 5. května do 8. června 2014, budou vystaveny obaly všech Zvířecích alb, které nebyly realizovány. Výstava je doplněna o návrhy plakátů, letáků a koncertních pozvánek. Kavárna "Už jsme doma" tak pokračuje ve svém cyklu výstav výtvarně činných hudebníků, v minulosti zde už vystavovali např. Robert Nebřenský, Eva Turnová nebo Jarda Svoboda.
 
-----------------------
 
Název výstavy:
JAN KALINA - SLEPÉ ULIČKY
Od 5. května do 8. června 2014.
Při vernisáži zahraje a zazpívá sám autor s přáteli.
Vernisáž se uskuteční 5.5.2014 v 19:00 hod.
Vstup na výstavu i na vernisáž je zdarma.
Výstava přístupná v otevírací době kavárny otevřeno po-pá od 10 hod., so-ne od 15 hod.
Už jsme doma, Uralská 6, Praha 6, Bubeneč, cca 5 min. od metra Dejvická
 
web: www.uzjstedoma.cz
FB: www.facebook.com/uzjsmedomakavarna
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.