Share |

ŠKOLNÍ UNIFORMY LEVI’S® SE 40% SLEVOU

 
Džíny, rifle, texasky, levisky… Ještě nedávno u nás měly denimové kalhoty i jiné kousky do škol vstup zakázán. Byl to symbol americké a kapitalistické kultury. Pašovaly se ze Západu nebo kupovaly v Tuzexu a kdo je měl, byl na diskotéce king. Ale ani rodičové je neviděli rádi a nejhorší potupou bylo, když na nich maminka nažehlila puky. Naštěstí Sametová revoluce všechno změnila a mohla vypuknout revoluce Džínová.
 
Schválně se rozhlédněte kolem sebe, džíny jsou dnes nejrozšířenějším oblečením. Můžete je nosit ve dne v noci, do přírody, společnosti i do školy. Dnes jsou džíny doslova školní uniformou – jsou pohodlné, stylové a… sexy. Prostě dokonalé, jen jedničky vám nezaručí.
 
Značka Levi’s® připravila pro studenty 40% SLEVU. Levi’s® Store v pražském Palladiu se promění ve studentský klub, zahraje DJ, bude připraveno občerstvení… Tak se stavte ve čtvrtek 14. května mezi 20. a 23. hodinou.
 
V letní kolekci najdete ikony značky – pětsetjedničky, džísky a westernové košile. Džíny v různých barvách a střizích – široké i skinny, denimové šortky, minisukně, bavlněná trička, mikiny, bundy... Tak si přijďte pro novou školní uniformu! :)
Další fotky na našem fb
levi.com
facebook.com/levis
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.