Share |

ŠKOLNÍ UNIFORMY LEVI’S® SE 30% SLEVOU

foto LEVI’S®

V anketě jednoho britského lycea „Jak by měly vypadat školní uniformy“ s převahou zvítězily džíny. Rozhlédněte se kolem sebe, na ulicích i v lavicích má denim převahu.
 
A to ještě nedávno měly u nás džíny do škol vstup zakázán. Byl to symbol kapitalistické Ameriky. Pašovaly se ze Západu nebo kupovaly v Tuzexu a kdo je měl, byl na diskotéce king.
Ale ani rodičové je neviděli rádi a nejhorší potupou bylo, když na nich maminka nažehlila puky. Naštěstí Sametová revoluce všechno změnila a mohla vypuknout revoluce Džínová. 
 
Schválně se rozhlédněte kolem sebe, džíny jsou dnes nejrozšířenějším oblečením. Můžete je nosit ve dne v noci, do školy i za školu. Dnes jsou džíny doslova školní uniformou – jsou pohodlné a stylové. Prostě dokonalé, jen jedničky vám nezaručí.
 
Značka Levi’s® připravila pro studenty 30% SLEVU. Levi’s® Store v pražském Palladiu se promění ve studentský klub, muzika pojede na maximum, bude připraveno občerstvení… Tak se stavte ve čtvrtek 19. listopadu mezi 18. a 22. hodinou.
 
V aktuální kolekci najdete ikony značky – pětsetjedničky, džísky a westernové košile. Džíny v různých barvách a střizích – široké i skinny, denimové šortky, minisukně, bavlněná trička, mikiny, bundy... Tak si přijďte pro novou školní uniformu! ☺
 
 
levi.com                      
facebook.com/levis

 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.