Share |

Sjezdovku ve Špindlu opět ovládnou šílení bikeři

foto: pořadatel akce

Poslední únorový víkend se ve Špindlu sejdou všichni bikeři, kteří se vyžívají v super rychlé jízdě po zasněžené sjezdovce. Stane se tak v rámci čtvrtého ročníku zimního závodu na horských kolech Chinese Downhill, který pořádá česká biková legenda Michal Maroši. Jedno je jisté už teď: vyhraje ten, kdo nebrzdí!
 
Chinese Downhill každoročně představuje svátek pro všechny milovníky dobrodružství, kteří nepřestávají lovit adrenalin, vzrušení a pekelnou rychlost. Princip závodu spočívá v tom, že se z červené sjezdovky na Svatém Petru najednou spustí 200 neohrožených bikerů. Z kvalifikace pak do závěrečného boje „na život a na smrt“ postoupí 100 nejrychlejších.
 
Závod odstartuje v sobotu 24. února hned po ukončení běžného provozu areálu. Chinese Downhill 2018 bude nezapomenutelným zážitkem nejen pro samotné jezdce, ale i pro diváky. „Diváci můžou závody sledovat buď přímo na sjezdovce nebo dole v restauraci Sv. Petr, kde bude vidět celý spodní hank a cílový prostor s depem a vyhlášením závodníků. Jinak už během celého odpoledne bude na svahu dost veselo. Těšit se můžete na DJs a krásné Jäger hostesky se zásobou drinků,“ říká pořadatel Michal Maroši. I on se závodu zúčastní a bude se snažit obhájit vítězství z předchozích ročníků.
 
Nepřestávejte lovit adrenalinové zážitky a dorazte v sobotu 24. února do Špindlerova Mlýnu fandit neohroženým jezdcům na Chinese Downhill 2018. Vstup je zdarma, stejně tak i parkování na Hromovce (cca 10 minut chůze od areálu).
 
Harmonogram:
11.00 -14.30 potvrzení registrace, startovní čísla, skipasy, čipy (v závodním depu na zálohu 500,-Kč)
14.30 postupný výjezd šesti sedačkovou lanovkou Sv. Petr - Pláně
15.30 postupné uzavírání červené sjezdovky pro závod a řazení na start
16.00 start kvalifikační jízdy (200 závodníků hromadný sjezd)
16.10 nejrychlejších 100 závodníků přesun na lanovku
17.00 start závodu (100 závodníků hromadný sjezd)
17.30 vyhlášení výsledků v cíli závodu a celková výsledková listina, Apres MTB


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.