Share |

Showroom., nový prostor českých a zahraničních designérů

foto: pořadatel akce

Nový projekt, který spojuje české a zahraniční designéry z jednotlivých módních odvětví, už brzy oživí kulturní scénu v Praze. Showroom. je nejen místem pro prezentaci a prodej produktů, ale také místem, ve kterém některé z kolekcí přímo vznikají. Je komunitním prostorem designérů, kteří ho založili a kteří v něm i navrhují a pracují. Zákazníci tak budou mít možnost vidět skutečnou základnu designérů, ve které si mohou autorské kousky koupit, ale také se s designéry osobně setkat a nahlédnout do jejich kuchyně.
 
Koncept Showroom. je založen na pěti stálých vystavovatelích, ke kterým se vždy na čtvrt roku připojí další český nebo zahraniční designér. V Showroomu. tak najdou prostor různá odvětví módní branže; oděv, šperk či obuv. Na své si dle slov designérů přijdou milovníci kultury a kvality všech věkových kategorií i profesního zázemí.
 
K pětici stálých vystavovatelů, které nový Showroom. obydlují, patří česká značka SOOLISTA, za kterou stojí Zuzana Hartlová navrhujíci košile a oděvy netradičních střihů s propracovanými detaily. Autorský šperk bude zastoupen designérkou KLÁROU ŠÍPKOVOU. Projekt PBGrozšíří sortiment obchodu o designové tašky a notesy podle návrhů Kláry Felixové, Anety Vojtové and Terezy Horákové. K Showroomu. budou neodmyslitelně patřit i originální papírové tašky MONADAz dílny Moniky Paholkové a boty maďarské obuvní návrhářky Diány Polgár, tvořící pod značkou DYAN.
 
První představení projektu Showroom. v ještě nehotovém prostoru se uskuteční od 18. do 24. 12. 2014 (včetně) jako speciální Christmas Showroom preview. V klidné sváteční atmosféře si tak můžete vychutnat vánoční instalaci a tematicky napečené cukroví přímo od designérů. První příležitost navštívit nově vznikajíci Showroom. tak bude zároveň možností posledního letošního dokupování vánočních dárků. Oficiální otevření se plánuje na březen 2015.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.