Share |

Shooting Fashion Stars: Do Mánesa proudili lidi za módou českých designerů

Do nedělních 20 hodin otevřeno, vstup zdarma!
Taka Sisterconspiracy je cooooool:) / foto JK

V Mánesu se konal víkend zasvěcený českým módním designerům.
Shooting Fashion Stars je akce, kde návrháři prezentují své práce nejen tak, abyste si je mohli prohlédnout, ale dají se i koupit.
Letošní ročník se rýsuje coby povedená akce. Po přehlídce 30.3. večer nastala celovíkendová prodejní akce (do nedělních 20 hodin je otevřeno, vstup zdarma!), takže si veřejnost mohla v čistém, bílém Mánesu nalovit ze štedrů a několika figurín oblečení i doplňky, často prodávané přímo návrháři.
Na rozdíl od akcí z rodu alternaitvních to nebyla změť, smršť, davy a chaos; jednotné bílé stánky se střízlivými nápisy a typizované štendry všechno elegantně rámovaly a dodávaly akci na důstojnosti.
Ke koopi tady byla (a do večera ještě je) spousta kalhot a topů často výstředních tvarů, občas šperk a také několik tašek - tahle prostá, "grafická" plátěná taška od Sisterconspiracy z kolekce MindMapper, která se hodí i pro kluky a existuje v několika barvách, nás nachla (budou ji mít i v eshopu).
Po víkendu by nám měly dorazit profi fotky z akce, jakmile je dostaneme do rukou, hned se o ně podělíme. Takovéhle počiny je potřeba podporovat.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.