Share |

SERGENT PÉPÈRE přijedou okořenit svou hudbou pražský klub Rock Café

foto: pořadatel akce

SERGENT PÉPÈRE (FR)
(***cirkus
***jazz
***balkán
***latino
***pantomima
***šantán)
Rock Café Praha
3/9/2013
Začátek 20.30
Vstupenky za 200,- + poplatky v síti Ticketstream a od pondělí 19.8. v šatně klubu Rock Café (po-st-čt 15.00 – 19.00)/ 250,- v místě.
www.rockcafe.cz
www.myspace.com/sergentspeperes
 
(sergent = četař, seržant) (pepere = 1/obtloustlý, kulatý, 2/ pěkný, pořádný 3/ poklidný, pohodlný, fajn)
 
SERGENT PÉPÈRE to je neodolatelná směsice cirkusové, balkánské a filmové hudby s jazzovými kořeny a příchutí ska, latiny a francouzského šansonu. SERGENT PÉPÈRE je synonymem pro vynikající instrumentální výkony, dokonalou sehranost a živelnou radost z hraní, to vše podáváno s lehkostí a nadhledem a jen jakoby mimochodem... SERGENT PÉPÈRE musíte ale především vidět - jejich hudba funguje v dokonalém spojení s jejich kostýmy a pódiovou show - obecenstvo zapomíná na čas a rádo se nechává přenést na bulváry Paříže, do cirkusu, na istanbulské tržiště, na balkánskou svatbu, do přístavního baru Buenos Aires, na karneval v New Orleans a také do němých filmových grotesek Charlie Chaplina. SERGENT PÉPÈRE je kapela, která dokáže zasáhnout a rozesmát jazzmany, rockery, technaře i folkaře, od dětí až k dědkům, protože mluví o něčem, co máme kdesi uvnitř všichni společné.
 
SERGENT PÉPÈRE jsou často přirovnáváni k východním dechovým kapelám, mají za sebou bohaté koncertní zkušenosti z hraní na festivalech po celé Evropě a především jako mobilní pouliční divadelně-hudební ansámbl. Svědčí jim úzký kontakt s publikem, jejich klubová nebo pouliční vystoupení mají nezapomenutelnou atmosféru a publikum bývá vtaženo do děje. Pocházejí z bretaňského Rennes a vznikli na základech pouličního divadla Arpion Celeste. V ČR zdomácněli v letech 2002 - 2009, kdy tady absolvovali desítky koncertů a získali si početný zástup nadšených obdivovatelů. Objevili se např. na Colours of Ostrava, Letní Letná, Noc s Andělem, Prázdniny v Telči, Letní filmová škola, v pražském Palaci Akropolis atd.
 
3.9.2013 budete mít možnost si jejich show vychutnat se vším všudy v pražském Rock Café.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.