Share |

Senegalský bubeník a tanečník povede Workshop bubnování

foto: pořadatel akce

Organizace pro pomoc uprchlíkům, o.s. zve na WORKSHOP BUBNOVÁNÍ (slovo workshop i slovo bubnování větší a výrazněji), který povede senegalský bubeník a tanečník Mamadou Lamine Sonko Diatta. Účast na workshopu je zdarma. Díky workshopu se naučíte vnímat africké rytmy a získáte základní technické dovednosti ve hře na africké bubny. Workshop je určen všem lidem od 15 – 100 let.

Termín: neděle 8. prosince 2013 nebo 15. prosince 2013
V případě zájmu se však můžete účastnit obou termínů.
 
Čas: 12:00 – 16:00
Místo: Studio Stage, Budečská 35, Praha 2 (malý sál)
 
Mamadou Lamine Sonko Diatta
Tento bubeník a tanečník ze Senegalu od roku 2004 vyučoval tradiční africký tanec (susu) i mbalax v Gambii a od roku 2008 v Senegalu – Ziguinchor. Od června 2011 vyučuje taneční semináře v ČR a spolupracuje se skupinou Batocu Moniky Rebcové, Morkeba a Nyachas v Praze jako bubeník (duduny, djembe, sabar) i jako tanečník a choreograf afrického tance susu a mbalax. V roce 2012 vystupoval jako tanečník a herec v hlavní roli v projektu pohybového divadla „Měsíc a slunce“ se souborem Batocu v pražském  divadle Ponec v rámci projektu „Africká tančírna“.
 
www.batocu.cz
 
Hlásit se do workshopu je možné na email: bara.kousalova@opu.cz nebo na telefonu 284 683 545. Počet účastníků je omezen.
 
Akce se koná v rámci projektu „Člověk člověku“, který je realizován za podpory Magistrátu hlavního města Prahy.

 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.