Share |

Seafood Festival: Bylo to prima odpoledne na Střeláku

Seafood Festival, pořádaný tentokrát na Střeleckém ostrově, se letos náramně povedl.
 
Oč šlo: Stánky plné ryb, kalamárů, krevet, zeleniny a dalších dobrot k jídlu. Doplňkově limonády a ledové nápoje z čaje, místy bez cukru a tedy superzdravé. Nějaká ta hudba a tanec.
Co nás nadchlo: Grilované kalamáry v černé bulce, limonád az čaje a okurky a HLAVNĚ Spicymama od Kamu ("již brzy v Centru Černý most") a její skvělý ceviche ze pstruha s pečeným batátem a úžasným asijským salátem, který sršel až střílel chutěmi a čerstvostí.
A prostředí. Střelecký ostrov je po rekonstrukci hezkým místem lákajícím k posezení na lavičkách a koukání na Prahu. Fajn je i přilehlý ponton (i zde se vaří). 
Co se nám nelíbilo: Jediným malým neladem byl zmatený systém barevných voucherů. Vstupenka v ceně 20 korun fungovala jako slevenka u stánků, jenže ty vstupenky měly různé barvy, a některé stánky braly jen žluté a jiné jen modré, systém nikdo neznal, lidé mručeli. 
Celkově to byla ovšem skvělá akce - jídla (spíš jídelka - porce byly malé, což je na festivalu užtečné, člověk snadněji ochutná víc věcí) perfektní a byl to další důkaz, že Praha už má gastronomii na úrovni.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.