Share |

Schweppes Cola. Novinka pro ty, co rádi sytí svůj styl

 
 
Švýcarsko, hodinky, věda, limonáda, Cola. Že vám to nejde dohromady? Dejte nám trochu času a za chvíli vše pochopíte. Kdysi dávno se v Curychu narodila úplně první ochucená bublinková voda. Schweppes. Téměř před sto padesáti lety způsobila tahle značka nápojovou revoluci svým Indian Tonicem. A teď má nově ve svém portfoliu také Colu. I ta je stylová, ale nepředbíhejme…
 
Story Schweppes limonád začala už v roce 1783, když se švýcarský hodinář a amatérský vědec Jacob Schweppe rozhodl rozjet výrobu sycené vody (čili sody) ve velkém. Milovala ji aristokracie i lékaři, v lékárnách se na ni stály fronty, dokázala pomoci vyléčit celou řadu onemocnění. O téměř devadesát let později představila Schweppova firma první slazenou bublinkovou limonádu na světě a na konci 19. století už všichni milovali hořký chininový Indian Tonic. Následující úspěšné kapitoly se jmenovaly Schweppes Ginger Ale, Bitter Lemon, Orange a mnohé další. A o tom, že Schweppes Cola bude tou další, není pochyb. 
 
Schweppes Cola neobsahuje umělá barviva a sladidla. Nepotřebuje skrývat žádný nedostatek. Má čistou colovou chuť, osvěží, je skvělá jen tak i v míchaném drinku. A co je nejzábavnější, jsou ty neuvěřitelně dlouho trvající bublinky. Aby ne, když je Schweppes na sycení nejstarším odborníkem. 
Pít Schweppes je cool. Uvidíte s ním Iggyho Popa, Umu Thurman nebo nejlepší české barmany. Je pro každého, ale milují ho hlavně ti, co mají svou hlavu, úroveň a styl. Nepasují do žádného šuplíku. Stejně jako kdysi Jacob Schweppe a dnes jeho Schweppes.  
www.schweppes.cz
 
Kontakt pro média:
EVA POLÍVKOVÁ
PR Manager
M-Ocean, s.r.o.
Mobil: 777 072 654
Email: eva@m-ocean.cz
www.tvorimeudalosti.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.