Share |

Saytek bude o víkendu headlinerem Republic Artists, rezidentní party Chapeau Rouge

foto: pořadatel akce

Londýnský kolektiv a label Republic Artists se vrací do Prahy na předposlední párty tohoto roku. Akce se tradičně koná ve všech třech patrech klubu Chapeau Rouge a to v sobotu 19. listopadu. /ROZHOVOR S VIDEEM/

Role headlinera se tentokrát ujal britský live performer Saytek, který u nás minulý rok vystoupil poprvé. V roce 2013 ho britský DJ Mag nominoval v kategorii Best Live Act, ten samý rok vyhodnotil časopis Mixmag jeho nahrávku Live on Cubism jako album měsíce. Saytek vystupoval v mnoha významných místech po celém světě, napříkad v klubech Tresor, Goldengate, Fabric, Space, nebo v legendárním The End. Během své desetileté kariéry vydal přes 200 originálních tracků a remixů na respektovaných labelech, mezi které patří i Fabric Records, Soma, Bedrock, KMS, My Favorite Robot, Wiggle, Monique nebo Cubism. Saytek zahraje naživo dvouhodinový tech house/techno set za pomoci analogových strojů Korg, Roland a Elektron.

Na druhe stagi se představí Nick Elia, oficiální UK Roland artist, který zahraje DJ/live hybrid set za použití mašinek Roland TR-8 a TB303. Nick se kromě elektroniky podílel na projektech akustické a vážné hudby ve studiích ve Velké Británii a Německu. Je lektorem SAE institutu na univerzitě v Surrey a na univerzitě v Keele. Jeho třítrackové EP, vydané u Republic Artists Records, hráli a podporovali mnozí důležití umělci jako například Spartaque, Paco Osuna, Dubspeeka, Jon Rundell, Melokolektiv, Lee Walker, Tiga nebo Hannah Wants. Track Glue byl hrála stanice BBC Radio 1.

Thomas Tesla, šéf Republic Artists Records, se tentokrát postará o tříhodinový warm up set. Během posledních let vystupoval v mnoha londýnských klubech, mezi které patří Fire, Lightbox, Crucifix Lane, Steelyard nebo Egg. Naživo zahrál i v berlínském Tresoru, Amnesii na Ibize, a na dalších místech po celé Evropě. Jedním z jeho nejnovějším počinů je remix pro Nikola Galu, který vyšel na Republic Artists Records, dále vydal několik singlů na Wasabi Generals, Tanztone nebo Nightphunk.

Z Londýna dále přiletí Whitey a Justin Saunders, častí hosté Republic Artists akcí, a nebudou chybět ani domácí stálice Kirill Astra, Lillou a Deff.
 
19. listopadu 2016;
do 23:00 za 100,- Kč, od 23:00 za 150,-Kč;
Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1; /FB EVENT/
Start: 22:00


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.