Share |

S HoppyGo po městě i na houby

Sdílení jede. Možná jste si všimli, že "sharingové" vody rozvířila nová služba HOPPYGO. Tedy aplikace, která umožňuje sdílení automobilů. Pro lidi ve městě, kteří auto nemají a nebo si nechtějí pořizovat vlastní, je to ideální volba - a pro lidi, kteří auto mají, ale plně nevyužívají, taky.

Představte si situaci, že si vyhlédnete křeslo, domluvíte jeho nákup a odvoz, ale víte, že taxikáři nebo "uberáři" budou dělat s odvozem drahoty. Jednodušše si vyberete vůz v applikaci hoppygo, vypůjčíte si ho, pro křesílko zajedete a ještě si můžete udělat malý výlet nebo si zajedete na větší nákup.

Stejně tak se vám hoppygo hodí, když si chcete od města na chvíli odpočinout. Třeba si zajet do lesa na houby.
 
Přesně to jsme udělali my. Zvolili jsme jihočeský Markvarec pro jeho krásné, hluboké lesy bohaté na lesní ovoce a na houby. A hlavně tady máme naši milovanou babičku! Vyjeli jsme v pátek večer z Prahy a v neděli v podvečer se vraceli. Stihli jsme výlet do lesa, nasbírali jablka a hrušky, vymalovali baččinu předsíň a zkoukli soutěž v Downhillu - v Dačicích. Co je hlavní. Odpočinuli jsme si a načerpali síly do městského života, který občas bývá nelístostný. 

Jak se nám na výletě líbilo a jestli jsme něco nasbírali? Odpovědi najdete v /GALERII/

Co se týče majitele, který nám auto zapůjčil, musíme ho vychválit až do nebe! Nejenže byl milý a ochotný se vším pomoct, ještě si auto v neděli vyzvedl až u nás před domem a my jsme tak po náročné cestě nemuseli absolvovat návrat MHD.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.