Share |

S festivalovými vychytávkami Lush bude noc pod stanem voňavější. A to ráno!

Léto, hudební festivaly, party a spaní pod širým nebem.
Dlouhé cesty autem, hygiena občasná a náročná;)
...i tak to někdy vypadá na akcích, které si ovšem rozhodně nemůžete nechat ujít, ale kde si vždy po ránu postesknete po sprše a špetce osobní hygieny. S Lush speciálními produkty, které lze využít kdekoli a kdykoli, můžete vyrazit beze strachu na jakoukoli akci a buďte si jistí, budete vonět. Sestavte si svůj ideální festivalový balíček!
 
DIRTY BODY SPRAY
Věřte tomu, že ani akční hrdinové by tak lehce nezískávali ženské sympatie, kdyby byli neustále cítit potem. Tělový sprej se nemusí bát použít ani ten největší chlapák, mužnosti neubere, zato přidá sex-appeal! Celá řada Dirty dohromady utváří tuhle úžasnou celistvou osvěžující vůni s mátou a tymiánem, která vás udrží vzhůru, i pokud vás vaše drahá donutí jít do opery! Vhodný pro dámy i pány.
Tělový sprej s rozprašovačem, vhodné pro vegany.
200ML/ 645 Kč https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/1205/keyword/dirt/dirty-body-spray
Poznámka protišedi: Naše cestující očko vyzkoušelo Dirty při náročné práci na Sicílii. Rekonstrukce lisovny oliv, ze které vzniká restaurace, na plném slunci - a člověk pořád voní! Super!
 
MONTALBANO
Šampuk zabalíte do letadla nebo pohodlně na cestu a vydrží několik desítek umytí vlasů. Citrusový šampon zajistí parádní lesk. Zelené olivy vlasy posilují, zatímco čisticí rozmarýnová absolue, silice ze sicilských citronů a čerstvá citronová šťáva rozzáří vaše vlasy od kořínků ke konečkům.
TIP: pro snadnější skladování všech šampuků si můžete pořídit také plechovku. Vhodné pro vegany.
55g/ 265 Kč
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/2494/keyword/monta/montalbano
Poznámka protišedi: Nesnášíme limity na tekutivny v letadle, nesnášíme rozblemcanou kosmetiku v tašce s knihou, šampuky od nás proto mají vždycky palec nahoru.
 
NO DROUGHT

Parádička na akce! Stačí 5 minut a máte čisté vlasy. Jsme firma vyhlášená péčí o vlasy, takže samozřejmě neschvalujeme zanedbávání péče a nošení umaštěné kštice. Zároveň si ale uvědomujeme, že není vždy možné strávit večer či ráno dokonalou úpravou vlasů, takže jsme přišli (vlastně jsme se tak trochu nechali ukecat od zákazníků a pak i manažerů našich obchodů) se suchým šamponem na záchranu vytížených situací MEZI pravidelnou plnou péčí s vodou a vším všudy:-) Vlasy i nos osvěží limeta a grapefruit a jemný pudr jde snadno vyčesat, aniž by zanechal zaprášený vzhled. Ideální na všechny festivaly a další místa s omezenou možností hygieny. Vhodné pro vegany. 50g/ 195 Kč https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/1566/keyword/no+dr/no-drought

 

BREATH OF FRESH AIR
Uklidní, vzpruží, osvěží. Breath of Fresh Air je jedním z našich výrobků, které inspirovala pobřežní krajina v anglickém hrabství Dorset. Vy ale k moři jezdit nemusíte, stačí, když otevřete lahvičku této pleťové vody plné minerálních solí. Stejné soli se vyskytují i v lidském těle a možná proto je Breath of Fresh Air tak osvěžující. Přidali jsme zklidňující gel z aloe vera, omlazující rozmarýn a tišivou absolutní silici z růže stolisté, díky nimž budete mít pocit, že je vaše pleť neobyčejně zdravá a svěží. Používejte po odličování anebo pro osvěžení pleti v kteroukoli denní dobu. Vhodné pro vegany.
100ml/ 185 Kč
https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/175/keyword/breath/breath-of-fresh-air
Poznámka protišedi: Rozmarýn je v horkém počasí skvělá věc!
 
T'EO

Ať už zdviháte činky, nebo půllitry, určitě vám přijde vhod tenhle účinný deo parťák, co vás udrží svěží.
Jedlá soda vsákne pot a neutralizuje zápach, zatímco silice z tea tree, citronu a jalovce dělají svou antibakteriální práci. Ani nejmenší zápach neobstojí proti téhle partě! Přidali jsme i něžnější ingredience, jako čerstvé hrozny a olej z jader meruněk, aby se vaše pokožka cítila v pohodě. Vhodný pro vegany.
90g/ 225 Kč https://www.lushcz.cz/shop/product/product/id/515/keyword/eo/teo
Poznámka protišedi: Najít deodorant bez kontroverzních ingrediencí, jako jsou hliníkové soli, je náročné. Proto jsme si oblíbili Aromachology od Lushe. jeho sourozenec s meruňkovým olejem je u nás vítán!
 
ZUBNÍ TABLETKY LUSH

Žádné tuby a obaly od zubní pasty. Jednoduše tabletky, které vám vydrží na cesty klidně na celé léto;). V puse se krásně rozpustí a zanechají příjemný svěží dech. Vybírat můžete mezi šesti typy zubní pasty, vhodné jsou i ro vegany.
50g/ 255 Kč https://www.lushcz.cz/shop/product/category/path/224_232/pe-o-zuby

Poznámka protišedi: Stejně jako u šampuků: Žádné starosti, že se něco rozpatlá, žádné restrikce na tekutiny a gely, tabletky máme rádi už léta a nové příchutě jsou skvělá zpráva!  
 
www.lushcz.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.