Share |

S Apparatem přijedou do Prahy Warren Suicide

foto pořadatel akce

 
 
 
Apparat v Roxy zahrají s Warren Suicide. Ti týden před koncertem v Praze vydají novou desku World Warren III., na které se mimo jiné podílel Andrew Unruh z Einstürzende Neubauten.
 
Berlínské duo doprovázené alternativním třetím členem, kreslenou postavičkou Warrenem, vydalo zatím dvě desky, tu poslední nazvanou Requiem For a Missing Link před třemi lety na prestižní značce Shitkatapult. 
 
Třetí World Warren III vyjde 28. října také na Shitkatapult. Producenty jsou Andrew Unruh z Einstürzende Neubauten, Moses Schneider a šéf Shitkatapult T.Raumschmiere. Na albu se mimo jiné podíleli Earl Harvin, Arne Augustin a Giovanni Nicoletta.
 
Cherie a Nackt tvrdí, že důchovním leadrem kapely je kreslený Warren, funguje na ně jako esence, která hudebníky žene kupředu. Autorská dvojice Cherie a Nackt spolu hrají od roku 2003 a už o tři roky později se poprvé představili v Praze. Přivezl je s sebou Chrise Corner aka I AM X.
 
Hlavní hvězda listopadové Conference, berlínský projekt Apparat, do Prahy přiveze také nové album, nazvané The Devil´s Walk, které vyšlo 27. září na značce Mute. Hlava projektu Sascha Ring ho mimo jiné natočil s Joshuou Eustisem z projektu Telefon Tel Aviv.  Značná část deska vznikla na jejich společné cestě po Mexiku.
 
Vstupenky jsou k dostání v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal. Obě společnosti je prodávají také online
 
Ceny:
450,- Kč + poplatek do 24.10.2011
510,- Kč + poplatek 7.11.2011.
 
Apparat Band live, 7. 11. 2011, Roxy Praha
 
www.cnfrnc.cz
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.