Share |

Rytíř house music Mark Knight na podzim v ROXY

Mark Knight
foto pořadatel akce

Je sice červen, ale ROXY už myslí na váš podzimní klubový program. Jako každý listopad oslaví nejstarší česká klubovka Climax narozeniny (tentokrát 17té) a pozvání residenta Chrise Sadlera přijala těžká váha djského ringu, producent nominovaný na Grammy a majitel Toolroom Records - Mark Knight.
 
Mark Knight může na někoho působit dojmem legendy a pioneera elektronické scény, ale zdání v jeho případě opravdu klame. Nekonečné množství releasů, úspěšných remixů, koncept Toolroom Live  a residence po celém světě jsou výsledky 32letého Marka během 11ti posledních let na taneční scéně. Mezi nejznámější počiny londýnského producenta a dje patří společný remix s Funkagenda Garnierova The Man With The Red Face, spolupráce s Underworld (Downpipe) či remix pro Faithless (Sun To Me).
 
Mark je zakladatele jednoho ze stěžejních labelů Toolroom Rec., který v posledních letech objíždí zeměkouli s projektem Toolroom Live a šíří svůj typický sound na pomezí energického housu, tech-housu a v současnosti i se špetkou aktuálního UK garage. Doma je v londýnském klubu Ministry Of Sound a pod stejnojmennou rádiovou stanicí vysílá i svou pravidelnou show Toolroom Knights.
 
Hudební přesah a kvalitu jeho producentských skills dokazuje i spolupráce na albu Black Eyed Peas The End, která mu vynesla nominaci na Grammy nebo spolupráce se zpěvačkou Skin (Nothing Matters). Listopadové narozeniny Climaxu slibují i tentokrát velké hudební představení a mají ambici stát se jednou z podzimních událostí klubové sezóny. Vše nejlepší!
 
Vstupenky: 330 czk+ popl.
V NoD za zvýhodněnou cenu 340czk

GoOut: https://goout.cz/cs/listky/climax-17th-anniversary-mark-knight+chris-sadler/dqf/
Ticketportal:www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920852:
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.