Share |

Rozhovor: KRAAK & SMAAK

foto: Kraak&Smaak

KRAAK & SMAAK vystoupí už tuto sobotu na EXCELENT SOLDIERS - FREESKI.

Kde jsme vás právě teď zastihli?
V Dubaji!  Ale trochu nuda, sedíme za počítačem a vyřizujeme běžnou administrativu, emaily atd. Někdy to bohužel vypadá tak, že hudba je jen malý aspekt z celého zábavního průmyslu☺  Ale včerejší koncert byl skvělý!

Těšíte se, že opět přijedete zahrát do Čech?
Ano, samozřejmě, od té doby co jsme začali vydávat hudbu a hrát koncerty, tak se sem pravidelně a rádi vracíme. Ať už se jedná o DJ set nebo živé koncerty, vždy je tu skvělá atmosféra.
 
Tentokrát to však bude trochu jiné místo a publikum, než jste byli zvyklí. Hory, sníh a spousta párty nadšenců s lyžařskými botami! Jaký je váš vztah k zimním sportům, lyžujete nebo snowboardujete?
Moc se na to těšíme! V Holandsku byla letos mizerná zima, déšť a teplo. Když jsme si chtěli třeba zabruslit, museli jsme na umělý led, což nebývá zvykem. Lyže jsem na sobě neměl už dlouho, ale věřím, že to bude v pohodě a svezeme se také s ostatními návštěvníky Excelent Soldiers.

Letos máte dokonce 2 nominace na IDMA Awards v kategoriích Nejlepší nezávislá taneční skladba s „All I Want is you“  a Nejlepší nezávislý taneční DJ. Gratuluji a co to pro vás znamená?
Moc děkujeme! Znamená to pro nás mnoho, jelikož se jedná o dobře známé a světově uznávané ceny. A navíc je vždy dobré vědět, že jsme průběžně vybíráni mezinárodní komunitou taneční hudby.

V současné době pracujete na novém albu, máte nějaké hosty, kteří se na natáčení podílejí? Můžete nám popsat jaký bude mít nová deska zvuk?
Ano je to tak, na nové desce spolupracují nejen vokalisté z UK a US (omlouvám se, jména musím nechat zatím pod pokličkou), ale také naši současní zpěváci Ivar a Berenice, kteří s námi vystupují na živých koncertech.  Nová deska bude více funky a organická, než naše poslední deska. Co se týče stylu tak se dá více přirovnat s naší první nahrávkou – Boogie Angst.

Kdy se tedy mohou vaši fanoušci těšit na vydání desky? 
Oficiální datum je stanoveno na 10 června 2016, akorát včas na skvělé léto!

Co od vás může čekat publikum pod podiem na Excelent Soldiers v Deštném?
Připravte se na dynamický a eklektický DJ set se spoustou našich originálních vydaných i nevydaných nahrávek. A k tomu všemu náš zpěvák Ivar s MC Berenice přivedou svou přítomností všechny do hypnotického stavu šílenství a zpěvu!
 

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.