Share |

Rodina SodaStream JET se rozrostla o desátého člena

 
 
 K devíti pastelovým barvám nejoblíbenějšího výrobníku perlivé vody SodaStream přibyl nový model v elegantním černo-stříbrném designu
 
Milovníci nadčasového designu se mohou těšit z nového přírůstku v nejoblíbenější řadě domácích výrobníků perlivé vody SodaStream JET. K devíti pastelovým barvám přibyl model Black Silver, který do domácností přináší elegantní kombinaci stříbrné a černé. Přístroj tak skvěle doplní vybavení kuchyní, v nichž při zařizování dominovaly spotřebiče v nerezovém provedení.
 
Výrobníky SodaStream JET jsou mezi českými zákazníky mimořádně oblíbené. Jeden z dosavadních devíti modelů - JET WHITE - dokonce získal od portálu heureka.cz ocenění Produkt roku 2015, určené pro nejprodávanější výrobník perlivé vody. "Bílá barva je v kuchyňském designu považována za nesmrtelnou klasiku, stejně jako černá a šedá. Proto věříme, že uvedením modelu Silver Black potěšíme i ty, kteří svůj interiér ladili právě v těchto barvách," říká Zdeněk Zahrádka, manažer značky SodaStream pro ČR.
 
Přístroj SodaStream JET Black Silver funguje stejně jako ostatní modely této řady na mechanickém principu. Bez potřeby baterií či zdroje elektrické energie si s jeho pomocí připravíte perlivou vodu v pohodlí domova. Příprava jednoho litru vás vyjde na 2,57 Kč a na rozdíl od balené vody v lahvích, které byste navíc museli pracně nosit z obchodu, si připravíte vodu perlivou právě tak, jak máte rádi. Tímto způsobem zároveň můžete ušetřit přírody od stovek kilogramů plastových lahví.
 
Součástí balení SodaStream JET Black Silver je i plastová láhev a bombička, pomocí které si můžete připravit až 80 litrů perlivé vody s intenzitou nasycení, která přesně vyhovuje vašim potřebám. Po spotřebování bombičky si ji vyměníte za novou, v kterémkoliv z 1600 výměnných míst po celé České republice. Součástí příslušenství SodaStream jsou i plastové lahve bez obsahu škodlivých BPA, díky kterým si svůj oblíbený nápoj můžete vzít kamkoli s sebou. Menší, 0,5 l láhve s hravým designem se zase stanou oblíbenou součástí svačinových balíčků pro vaše děti.
 
Výrobník JET Black Silver bude k dostání od dubna 2016. Doporučená maloobchodní cena je 1 699 Kč včetně DPH.
 
O značce SodaStream
 
SodaStream je specialistou na perlivou vodu nachystaný v pohodlí domova bez tahání lahví a jedničkou mezi perlivými vodami, co do počtu vypitých litrů. *
 
Firma se od svého počátku datovaného do roku 1903 soustředí na ucelenou nabídku výrobníků domácí perlivé vody a souvisejícího příslušenství. Jejím cílem je nabídnout příjemný způsob přípravy vlastní perlivé vody v pohodlí domova místo tahání protivných plastových lahví a následného vynášení hromad plastového odpadu. Počtem stisknutí výrobníku si zákazník sám volí výslednou perlivost vody a přidáním čerstvého ovoce má možnost vytvořit lákavé pití bez zbytečných cukrů či sladidel pro sebe i svou rodinu. Litr vlastní domácí perlivé vody přitom vyjde na velmi příznivou cenu 2,57 Kč, takže si za pohodlí nemusí zákazník zbytečně připlácet. 
Kromě svého pohodlí navíc používáním každého jednoho výrobníku domácí perlivé vody SodaStream  domácnosti ochrání přírodu v průběhu tří let přibližně před 2 500 prázdnými PET lahvemi od nápojů.
 
Pro další informace a novinky navštivte adresu www.sodastream.cz
 
* Zdroj: Porovnání firemních dat s výzkumem trhu balené vody za rok 2014 společnosti Canadean.
  
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.