Share |

Rock café znovu otevřeno!

V souvislosti aktuálního uzavření klubu ROXY je nutno zmínit poněkud veselejší a stejně aktuální informaci z podobného  soudku: Klub Rock Café, mající podobný a stejně tak propíraný problém s uzavřením hlavního sálu, po dvaceti měsících, přesněji 15. prosince, spustil zkušební provoz onoho sálu!

Od tohoto data jsou tedy všechny hudební akce klubu zpátky na svém místě. V Rock café musí proběhnout ještě zvukové měření a je třeba dokončit vnitřní akustiku sálu. Poslední akustické obklady se mají dořešit v průběhu ledna.

Oficiální oslava znovuotevření klubu pro veřejnost proběhne pravděpodobně v březnu nebo v dubnu, avšak už nyní můžete navštívit některý ze zajímavých koncertů, jako např. již 6. ledna, kdy zahrají kapely KILLERPANDA a STAY SUBWAY, 12. ledna koncert skupiny MINDWAY či 20. ledna koncert POLEMIC.

Více informací najdete na webu www.rockcafe.cz

Podle posledních informací o klubu ROXY, bude klub opravdu několik týdnů mimo provoz, avšak NoDu se to až na pár vyjímek týkat nebude. Divadelní představení, koncerty apodobné akce proběhnou podle programu.

Klub ROXY by měl zítra podat o celé situaci oficiální oznámení.

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.