Share |

Roboraptor a další novinky poprvé na iCONu!

 

 
Tenhle 80cm veliký robotí dinosaurus ovládaný přes iOS bude běhat kolem stánku společnosti Ingredi Europe, návštěvníci se mohou přijít podívat a vyzkoušet si, co všechno tento robot ovládaný pomocí iPhonu nebo iPadu dokáže. Dále bude na festivalu, kam je vstupné zdarma, k vidění a vyzkoušení hudební sprcha, která čeká návštěvníky iCONu na stánku partnera D-link. Vezměte partnera/partnerku, svoji oblíbenou písničku a nechte se osprchovat hudbou! Originální instalace designéra Petra Bakoše Soundshower je stylovým jukeboxem.
Kromě robotů a hudby budou moci návštěvníci „omrknout“ Teslu. Plně elektrické auto se nabíjí ze zásuvky, přes noc se prostě a jednoduše dobije, a když ráno vyrazíte, zvládnete přejet celou republiku na jedno nabití. 
Z dalších vychytávek se mohou návštěvníci těšit na spoustu produktů, které si budou moci vyzkoušet přímo na stáncích partnerů, určitě zaujme klávesnice Keys-to-go, nejlehčí a nejtenčí z řady klávesnic, které vyrábí Logitech, dále třeba My Passport od Western Digital, jež nabízí spoustu místa pro uchování dat a fotografií. Fanoušci hudby nesmí minout stánek Philips, kde se to bude zařízeními určenými pro poslech a mixování hudby jen hemžit. Pro ty, kteří se ráno několikrát vrací domů, aby zjistili, zda vypnuli všechna elektrická zařízení a zhasli světla, si připravila společnost Belkin sadu chytrých zásuvek Wemo, jež se dají ovládat pomocí iOS. A samozřejmě nesmí chybět společnost Creed se svými kryty InvisibleShield, do telefonu se dá vážně bouchat kladívkem a tenhle speciální ochranný kryt displej opravdu ochrání. 
Tyhle vychytávky a mnohem víc jich uvidí návštěvníci festivalu iCON již příští víkend v Národní technické knihovně. 25. a 26. 4.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.