Share |

Riverside Open Air 2 - Vincenzo, Orion, Bidlo, Schwa a mnoho dalších

repro k akci

Black Starr, Beef records a Delite agency vám přinášejí v poslední letní den - pátek 21.9. od 19 hodin pokračování úspěšné akce Riverside v luxusních prostorách areálu Občanská plovárna přímo v historickém jádru města. V lineupu opět zazáří elita domácí taneční a hiphopové scény, plus jeden exkluzivní zahraniční host.

Na Beefing Point Open - Air Stage je hlavním hostem německý dj a producent Vincenzo (Poker Flat / Dessous, De) - mistr hudebních převleků, který umí skvěle kombinovat jindy tolik rozdílné vlivy. Někdy u něj ani nevíte jestli posloucháte deep house, techno nebo minimal.

Vincenzo se stal ikonou v oblasti aktuálního zvuku, spolupracuje s největšími jmény světové taneční scény (Steve Bug, Anja Schneider, label Mobilee), a jeho skladby pravidelně obsazují přední pozice v žebříčcích známých DJs a časopisů. V rámci svého vystoupení na Riverside se v ČR objeví vůbec poprvé! Doplní ho Dj Schwa ze Shades Of Gray, Manio, Fatty M, Arco, Tazz vs Biodan, Pat Heart vs Alex Neivel a Axel C. Jak už samotná jména napovídají, uslyšíte pouze ten nejlepší z elektronické taneční hudby, což slibuje ve spojení se stagí, postavenou pod širým nebem v prostorách zahrady areálu OP, nevšední kosmický zážitek.

Druhou, Purple Rain stage budou rozjíždět členové nejpopulárnější domácí rapové formace PSH, DJs Orion a Mike Trafik, které doplní Dj Double J

A jako speciální host vystoupí pravá legenda naší housové scény Pavel Bidlo!
Hrát se budou ty nejlepší letní funky joints, při jejichž poslechu se budete moct kochat krásným výhledem na Vltavu a historické centrum Prahy.
DJs: Vincenzo (De), Pavel Bidlo, Orion & Mike Trafik, Schwa, Manio, Double J, Pat Heart & Alex Neivel, Fatty M, Axel C, Tazz & Biodan, Arco

V případě nepříznivého počasí připraveno zastřešení venkovní stage!

Dále se můžete těšit na skvělou letní atmosféru, kterou vám zpříjemní následující performance a atrakce:

- grill bar (ryby, steaky, zeleninka, mňamky za rozumné ceny)
- akční nabídka koktejlu
- posezení před klubem na břehu řeky

Start/End: 20.00 - 06.00

Adresa: U Plovárny 8, Praha 1 - Malá Strana (vedle Úřadu Vlády)

Vstupné: 100,- Předprodej, na místě: 150,- do půlnoci, 200,- po půlnoci. VIP lounge 250,- All nite long

Více informací hledejte na Facebooku v události akce:
http://www.facebook.com/events/406978892693847/

Facebook fan page: http://www.facebook.com/RiversidePrague
BiggBoss: http://www.biggboss.cz
Beef records: http://www.beefrecords.net

http://soundcloud.com/dessous-recordings/sets/vincenzo-wherever-i-lay-my/
http://www.facebook.com/page.vincenzo


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.