Share |

Revoluční zastřihovače BaByliss Beard Designer SH500E a SH510E: se smyslem pro detaily

foto: BaByliss

Začínáte už pomalu přemýšlet nad vhodným vánočním dárkem pro partnera, bratra, otce, či kamaráda? Pokud je jejich poznávacím znamením fešácké strniště, určitě ocení jeden ze dvou nových zastřihovačů vousů od značky BaByliss. Jsou určeny pro pány, kteří si potrpí na precizním looku, ale chtějí, aby byl dokonalý i bez pravidelných návštěv holiče. O profesionální pomoc při úpravě strniště se totiž s přehledem postarají modely BaByliss Beard Designer SH500EE a SH510.
 
Obě novinky dostaly do výbavy exkluzivní patentovaný rotační systém, díky čemuž jsou tyto zastřihovače vousů dvakrát rychlejší než běžné modely. Navíc, během používání produkují až třikrát méně vibrací, takže se vyhnete i nepříjemným pocitům v ruce.
 
Trojitá hlava s rotační čepelí umožňuje přesný sestřih i na špatně dostupných místech obličeje či krku, u modelu SH 510E navíc zastřihovač na kontury. Pevný nůž je potažen vrstvou Titania, pohyblivý nůž je vyroben z vysoce odolné nerezové oceli.

 
S novými zastřihovači BaByliss nemusíte svou představu o dokonalém strništi nijak limitovat. Oba modely totiž umožňují nastavit délku zástřihu až v 50 různých pozicích. Při délce od 0,4 do 10 mm se můžete posouvat po 0,2 mm, při delších vousech od 10 do 12 mm můžete nastavení regulovat po 1 mm. To vše na pohodlném LCD displeji. Funkce Paměť automaticky ukládá poslední použitou délku, takže při ranní hygieně vás nebudou zdržovat žádné komplikované nastavení přístroje.
 
Zastřihovač vydrží na jedno kompletní 90-minutové nabití až 40 minut používání, v případě potřeby je k dispozici funkce rychlého dobíjení, která již za 5 minut připraví strojek na 3-minutové použití, zcela dostačující na běžnou úpravu strniště. Oba modely jsou omyvatelné pod vodou a jejich příslušenství tvoří i úložný a nabíjecí stojánek.
 

BaByliss SH510E je v prodeji za doporučenou cenu 4990 Kč a model BaByliss SH500E, který má v balení navíc i zastřihovač pro kontury s přidanou funkcí holicího strojku koupíte za 5490 Kč.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.